Lyon scout'u Bruno Cheyro 3 futbolcuyu derbide izleyecek

14.03.2022 - 19:33 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 19:40

Lyon Şef Scout’u Bruno Cheyrou, NEF Stadyumunda oynanacak Galatasaray Beşiktaş maçında Kerem Aktürkoğlu, Rıdvan Yılmaz, Ersin Destanoğlu’nu izlemeye geldi

Lyon scout'u Bruno Cheyro 3 futbolcuyu derbide izleyecek

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş NEF Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Her iki takımdan da üç futbolcu bugün tribünden izlenecek. 

Üç oyuncu gözlem altında

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon'un scout'u Bruno Cheyrou bu akşam NEF Stadyumuna geldi. Cheyrou Beşiktaş'ın 21 yaşındaki kalecisi Ersin Destanoğlu ve 20 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz'ın yanı sıra Galatasaray'ın 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nu tribünden takip edecek. Cheyrou oyuncular hakkında olumlu rapor verirse sezon sonunda Lyon tarafından transfer teklifi yapılacak.

İlgini Çekebilir
Barcelona maçı biletlerini Araplar mı aldı? Galatasaray'dan açıklama
Habere Git

Gözler Kerem, Ersin ve Rıdvan'da

Lyon'un izlemeye geldiği Ersin Destanoğlu bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 34 resmi maçın 11'inde gol yemedi, kalesinde de 45 gol gördü. Rıdvan Yılmaz ise bu sezon Beşiktaş formasıyla görev yaptığı 25 resmi maçta 2 gol - 3 asistlik performans sergiledi. 41 resmi maça çıkan Kerem Aktürkoğlu ise, 9 gol atıp 9 da asist üretti.

Senin için hazırladığımız haberler