"Maaşını indirmeyen FIFA'ya gitsin"

14.04.2020 - 10:00 | Son Güncellenme: 14.04.2020 - 10:11

Beşiktaş koronavirüs sebebiyle yaşanan gelir kaybını en aza indirmeye gayret gösteriyor. Yönetim futbolcularla, yıllık alacaklarında indirime gitmesi için görüşmeler yapıyor. Yönetim, futbolculara bu konuda resti çekti. İndirim yapmayan FIFA'ya mı gidecek? Beşiktaş'ta yönetimden flaş sözler...

"Maaşını indirmeyen FIFA'ya gitsin"

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu ara kulüplerin birçok gelir kaleminden mahrum kalmasına sebebiyet verdi. Beşiktaş da bu dönemde ekonomik önlem paketleri kapsamında çizgiyi çekti. Yerli ve yabancı futbolcuların yıllık ücretlerinde indirim yapıldı mı? Takımdan ayrılmak isteyenler mi var? Yönetimden bu konuda kararlı bir duruşun olması dikkati çekiyor. İşte tüm detaylar... 

Beşiktaş ayrılmak isteyenlerin önünü açtı

Ekonomik kriz nedeniyle yerli, yabancı tüm futbolcularla yıllık ücretlerini indirmek için görüşme yapan Beşiktaş Yönetimi, yaşanan sancılı süreçte oyuncuları karar verme noktasında serbest bıraktı.

Yönetimden futbolculara: "İsteyen teklif getirip gidebilir"

Koronavirüsün tüm dünyada futbolu vurması yüzünden TFF ve yayıncı kuruluştan para alamamanın yanı sıra, Kartal Yuvası ve tribün gelirlerini de kaybeden siyah-beyazlı yönetimin futbolculara, “İsteyen indirimi kabul eder takımda kalır. İsteyen teklif getirip gidebilir” dediği ortaya çıktı.

Beşiktaş yönetimi: "Sözleşme fesh edebiliriz"

Skorer'de yer alan habere göre; mali açıdan çok sıkıntılı bir süreçten geçtiklerinin altını çizen siyah-beyazlıların, “Takımdan ayrılmak isteyen varsa karşılıklı sözleşme fesh edebiliriz. Hatta alacakları için kulübü FIFA’ya şikayet etmek isteyen varsa da gidebilir. Çünkü yapacak bir şey yok. Göreve gelirken ne olursa olsun sizlere yalan söylemeyeceğimizi bildirmiştik. Tablo bu, karar sizin” diye konuştukları aktarıldı.

FIFA başvuruları için şimdiden savunma hazırladılar

Bu arada yönetimin olası FIFA başvuruları karşısında şimdiden savunma hazırladığı da vurgulandı.

Beşiktaş'ta en fazla para kazanan futbolcular kimler?

Domagoj Vida - 3 milyon Euro

Burak Yılmaz - 2.5 milyon Euro

Adem Ljajic - 2.25 milyon Euro

Jeremain Lens - 2.25 milyon Euro

Victor Ruiz - 1.8 milyon Euro

Kevin N’Koudou - 1.8 milyon Euro

Caner Erkin - 1.75 milyon Euro

Gökhan Gönül - 1.7 milyon Euro

Enzo Roco - 1.5 milyon Euro

Tyler Boyd - 1.2 milyon Euro

Senin için hazırladığımız haberler