Maç bitti, gözyaşlarını tutamadı!

20.04.2021 - 18:25 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 18:43

Karagümrük'te Francesco Farioli, Süper Lig'de oynadıkları Göztepe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Farioli, maç bitiminde ağladığını açıkladı.

Maç bitti, gözyaşlarını tutamadı!

AJANSSPOR - HABER

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Francesco Farioli, Süper Lig'in 36. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından ağladığını itiraf etti. İtalyan teknik adam, ''Bir daha ağlamak istemiyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum'' dedi. 

'Asla geri adım atmıyoruz '

Kadrodaki eksiklere rağmen Göztepe karşısında iyi bir sınav verdiklerini belirten genç teknik adam, ''Bütün hafta boyunca çok fazla zorluklar yaşadık ama futbol mantığımız tek. Asla geri adım atmıyoruz ve sahaya kim çıkarsa çıksın aynı oyunu oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularıma tek söyleyebileceğim şey onlara teşekkür etmek'' şeklinde konuştu.

''Ağlamamın sebebi...''

1-1 biten mücadelenin ardından soyunma odasında gözyaşlarını tutamadığını itiraf eden  Farioli, ''Bir daha ağlamak istemiyorum ama ağlamamın sebebi oyuncularımla gurur duymamdı. Herkes inanılmaz bir performans sergiledi'' ifadelerini kullandı. 

'Sanki 10 yıldır buradayım'

Kısa bir süre önce göreve başlamasına rağmen uzun yıllardır Karagümrük'teymiş gibi hissettiğini vurgulayan Francesco Farioli, ''3-4  haftadır buradayım ama sanki 10 yıl olmuş gibi hissediyorum. Oyuncularım beni gururlandırdığı için gözyaşlarımı tutamadım'' diyerek sözlerine son verdi. 

Farioli'nin Karagümrük performansı

31 yaşındaki İtalyan teknik adam Francesco Farioli İtalya'da Benevento ve Sassuolo'da görev aldıktan sonra Alanyaspor'da Çağdaş Atan'ın yardımcılığını üstlenmiş, mart ayında ise Karagümrük'ün başına geçmişti. 

Farioli Karagümrük'ün başında çıktığı 4 maçta 1 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 6 puan topladı.

Senin için hazırladığımız haberler