Tayyip Talha Sanuç transferi derbi maçına döndü! Önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş

08.09.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 18:27

Son dakika transfer haberi: Adana Demirspor'un transferdeki yıldızı Tayyip Talha Sanuç'un adresi belli oldu. Oyuncu için son tercih Beşiktaş oldu. Detaylar haberimizde...

Tayyip Talha Sanuç transferi derbi maçına döndü! Önce Fenerbahçe sonra Beşiktaş

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Süper Lig takımı Adana Demirspor'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ve Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın resmi transfer teklifi yaptığı Tayyip Talha Sanuç'un adresi belli oldu. 

İlk olarak Belçika ekibi Oostende'nin teklif yaptığı, sonrasında ise Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin devreye girdiği transfer gelişmesinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı Tayyip Talha Sanuç transferinde Serdar Dursun'un da Mavi Şimşekler'e gitmesi söz konusuydu ancak sürpriz bir gelişme yaşandı ve Tayyip Talha Sanuç Beşiktaş'a transfer oldu. 

Olayın özeti; Serdar Dursun, Adana Demirspor'a gitmek istemeyince Tayyip Talha, Beşiktaş'a transfer oldu. 

Murat Sancak transfer ayrıntılarını açıkladı

Murat Sancak, A Spor'a yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Tayyip Talha, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Beşiktaş'a daha önce söz verdiğimiz için sözümüzde durduk. Kimseyle para pazarlığı yapmadım." 

 

Murat Sancak, yaptığı açıklamada transferin Fenerbahçe'ye neden olmadığını açıkladı. Sancak, "Serdar Dursun bize gelmiş olsaydı, Tayyip, Fenerbahçe'ye gidecekti. SerdarDursun, Adana'ya gelmeyi kabul etmeyince bu transfer yattı. Serdar Dursun'u ikna etmek için herkes görüştü ancak Serdar, yurtdışında oynamak istediğini ifade etti. Eski bir Fenerbahçeli olarak, Fenerbahçe camiasını ne kadar çok sevdiğimi herkes bilir ama verilen söz her şeyden önce gelir."  ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe savunmacıyı aldı, golcüyü verdi!
Habere Git

Tayyip Talha Sanuç kimdir?

Karabükspor altyapısında yetişen Tayyip Talha, son 5 sezonda Adana Demirspor forması giydi. Geçen sezon Adana ekibi ile 29 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu 1 gol attı, 1 asist yaptı. Bu sezon ise 3 maçta forma giydi, 1 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler