Maç oynamadan 1. Lig'e çıkmak için TFF'ye başvurdular!

25.05.2021 - 19:56 | Son Güncellenme: 25.05.2021 - 20:17

Son dakika spor haberleri... Kocaelispor ile Sakaryaspor, TFF 1. Lig'e yükselmek için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. İşte detaylar...

Maç oynamadan 1. Lig'e çıkmak için TFF'ye başvurdular!

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig play-off final maçında karşı karşıya gelecek Kocaelispor ile Sakaryaspor, maçı oynamadan TFF 1. Lig'e çıkmak için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu.  

Bu koşullarda final, şampiyonluk kadar önemli

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kocaelispor 2. Başkanı Kadir Yılmaz, 'Gönlümüzden geçen iki köklü camianın ele ele TFF 1. Lig'e çıkması' dedi ve TFF'nin benzer bir uygulaması olduğunu söyledi:

 

''Pandeminden dolayı federasyon'nun benzer uygulaması vardı. Zaten bu salgın koşullarında finale kadar gelmek şampiyonluk kadar önemli bir başarı. Biz iki kulüp maçı oynamadan birlikte 1. Lig'e çıkmak istiyoruz. Federasyon karar verecek; ama biz oynamayacakmış gibi hazırız.''

'Bence federasyon da bunu kabul edecek'

İki takımın ortak bir başvurusu olduğunu hatırlatan Yılmaz, "Sakaryaspor'la biraraya geldik. TFF'ye ortak bir başvurumuz oldu. Umarım Federasyon kabul eder; maçı oynamadan birlikte 1. Lig'e çıkalım. Cevabı bekliyoruz. Şu an 19 takımlı oynanıyor. Bence iki takım daha alınırsa, gelecek sezon da 4 takım düşebilir. Bence federasyon da bunu kabul edecek" şeklinde konuştu.

Kocaelispor - Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta?

Kocaeli - Sakaryaspor maçı, 28 Mayıs Cuma günü saat 20.00'de oynanacak. Karşılaşmaya dair yayıncı bilgileri henüz belli olmazken, maç Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 

Senin için hazırladığımız haberler