Başakşehir'de Serdar Gürler ve Aleksic, Hatayspor maçı sonrası konuştu

07.11.2022 - 23:16 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 23:21

Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcuları Serdar Gürler ve Aleksic, 3-3 biten Atakaş Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar

Başakşehir'de Serdar Gürler ve Aleksic, Hatayspor maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Hatayspor, sahasında Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı. Hatayspor'un gollerini 12. dakikada Bertuğ, 75. dakikada El Kaabi ve 81. dakikada Ze Luis kaydetti. Medipol Başakşehir'in gollerini ise 60. dakikada Traore, 65. dakikada Aleksic ve 90+1. dakikada Serdar Gürler attı.

Karşılaşma sonrası Medipol Başakşehir'in başarılı futbolcuları Serdar Gürler ve Aleksic açıklamalarda bulundu.

Aleksic: "Çok kötü bir oyun ortaya koyduk"

Maç sonu beraberlikten mutlu olmadıklarını dile getiren Aleksic, gelecek hafta oynanacak Galatasaray maçına da değindi.

Sırp futbolcu "Bugün iki türlü bir maç oynadık diyebilirim. Maçın ilk yarısı ve ikinci yarısı olarak. İlk yarısında işler bizim açımızdan iyi değildi, çok kötü bir oyun ortaya koyduk. Ancak 2. yarıya baktığımızda işler daha iyiydi. Topa sahip olduk, 3. bölgede etkindik. Ancak maçın sonunda beraberliğe sevinemiyoruz. Ama yine de 1 puan değerli. Cumartesi önümüzde Galatasaray gibi zor bir maç var"

"Bu hataları yapmamamız lazım"

Karşılaşmanın 90+1. dakikasında takımının beraberlik golünü atan Serdar Gürler ise "Üzgünüz. 3 puan için gelmiştik.2. yarı çok iyi bir reaksiyon gösterdik ancak hatalar yaptık. Daha sonra geri döndük. Kötü olan 2-1 üstünlüğümüzü verdik. Yukarılara oynamak istiyorsak bu hataları yapmamaız lazım. Böyle maçlarda puanları toplayıp üstlerde kalmak istiyoruz. Biraz yorgunluk var tabii. Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Emre Belözoğlu: "Hatayı ben yaptım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler