Giresunspor'da Hakan Keleş'ten İstanbulspor Maçı Sonrası Fenerbahçe Sözleri

01.05.2023 - 23:27 | Son Güncellenme: 01.05.2023 - 23:34

Süper Lig'in 32.haftasnda Giresunspor deplasmanda İstanbulspor'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonu Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, değerlendirmede bulundu.

Giresunspor'da Hakan Keleş'ten İstanbulspor Maçı Sonrası Fenerbahçe Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor ile Giresunspor karşı karşıya geldi. Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta kazanan 1-0'lık skorla İstanbulspor oldu.

Karşılaşma sonrası Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş açıklamalarda bulundu.

"Böyle oynarsak önümüzde kazanacağımız maçlar var"

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, İstanbulspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu dile getirerek, "Kazanmak adına maçın başından sonuna kadar üstündük ve her şeyi yaptık. 50 kere ceza sahasına girmişiz 30 şut atmışız. Son vuruşlarda problemler yaşadık. Bu tarz stresli maçları iyi oynayıp puan alamamak üzüntü verici. Böyle oynarsak önümüzde kazanacağımız maçlar var. İyi oyuna skora yansıtırsak sonuca ulaşırız." dedi.

"Hakeme rağmen burada galip gelebilirdik"

Karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan'a da değinen Keleş, "Maçın hakemleri hakkında hiç konuşmuyorum ama bugün Mete hocanın takdir haklarını rakipten yana kullandığını düşünüyorum. Haftalardır hakemlere maruz kalıyoruz diyebilirim. Bu konuda sıkıntılar çekmeye başladık. Bugün Mete Kalkavan’ın bizi çok gerdiğini düşünüyorum. Hakeme rağmen burada galip gelebilirdik. Çok üzüntülüyüz. Önümüzdeki haftalarda hedefimiz ligde kalmak." dedi.

"Seyirci bana tepki verdiği için bırakma kararı almıştım"

Başakşehir maçının ardından tribünlere el sallamasının sorulması üzerine Keleş, "Tabii ki kötü bir periyot geçiriyoruz. Sıkıntılar yaşıyoruz. Benim 3’üncü senem, geldiğimden beri çok az olanaklarla, kısıtlı kadrolarla iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İstenmediğimi ve takıma zarar verdiğimi düşünürsem bırakabilirim. Seyirci bana tepki verdiği için bırakma kararı almıştım ama başkanımız ve şehrin önemli isimlerinin talebiyle devam etme kararı aldım. Bu maçtan sonra durum değerlendirmesi yapacağız. Takımı bir yerlere getirdik." ifadelerini kullandı.

"Bizim için artık rakipler pek önemli olmayacak"

Hakan Keleş, haftaya oynayacakları Fenerbahçe maçı için, "Bizim için artık rakipler pek önemli olmayacak. Deplasmanda yenmiştik Fenerbahçe’yi, içeride neden yenmeyelim. Zor bir maç olacak ama kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Hakan Keleş'in Giresunspor karnesi

Bu sezon Giresunspor'un başında 33 resmi maça çıkan Keleş, 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 mağlubiyet alarak, 1.03'lük puan ortalaması yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler