Maç sonu Jürgen Klopp'tan Salah için açıklama!

27.04.2024 - 17:22 | Son Güncellenme: 27.04.2024 - 17:25

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, West Ham ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maç sonu Jürgen Klopp'tan Salah için açıklama!

AJANSSPOR-HABER

Premier Lig'de şampiyonluk yarışı veren Liverpool, West Ham ile 2-2 berabere kaldı ve ağır yara aldı. Maçın 82. dakikasında oyuna giren Salah'ın Klopp ile tartışması maçın önüne geçen bir an oldu.

Muhammed Salah ile oyuncu değişikliği sırasında tartışan Jürgen Klopp, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Açıkçası çok hayal kırıklığına uğradım"

Klopp, "Salah ile ne konuştuğumuzu söyleyemem. Muhammed Salah ile soyunma odasında konuştuk ve bitti." şeklinde konuştu.

Jürgen Klopp yaptığı açıklamada, "Açıkçası çok hayal kırıklığına uğradım. Maçı kazanmayı hak eden bizdik. Zorlu bir 10 günlük süreç geçirdik. Oyuncuların iyi iş çıkardığını düşünüyorum." dedi.

"İyi oynamamıza rağmen kazanamadık"

Alman teknik adam, "Bir anda yenik duruma düştük. Biraz daha şansa ihtiyacımız vardı. Birçok noktada iyi oynamamıza rağmen kazanamadık." şeklinde konuştu.

"Erken golün faydası oldu"

İkinci yarı oynadıkları oyundan memnun olduklarını söyleyen Klopp, "İkinci yarı oyundan memnun kaldım. İhtiyacımız olan iştah buydu. Erken golün faydası oldu." açıklamasını yaptı.

"Kazanmamız gerekiyordu"

Şampiyonluk yarışıyla ilgili deneyimli teknik adam, "Dürüst olmak gerekirse bunun hakkında konuşacak havamda değilim. Kazanmamız gerekiyordu, bunun da bilincindeydik ama başaramadık." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler