Trabzonspor'da Trezeguet'den Karagümrük Maçı Sonrası Samet Akaydin Sözleri

22.05.2023 - 23:20 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 23:26

Trabzonspor'da Trezeguet, 4-1 galip geldikleri Karagümrük maçı sonrası Fenerbahçe derbisinde Samet Akaydin'le yaşadığı olayla ilgili ilk kez konuştu. İşte detaylar

Trabzonspor'da Trezeguet'den Karagümrük Maçı Sonrası Samet Akaydin Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 35. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. İlk yarıdaki maçta rakibine 4-1 kaybeden Bordo Mavililer, Akyazı'da rövanşı aldı. Sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrılan Bordo Mavililer'de Trezeguet, attığı 2 golle 90 dakikaya damga vuran isim oldu.

Karşılaşma sonrası Mısırlı futbolcu Trezeguet, açıklamalarda bulundu.

"Hamdolsun demek istiyorum"

İyi bir maç çıkardıklarını belirten Trezeguet, "Gollerim ve galibiyet için hamdolsun demek istiyorum. Umuyorum bunun üzerine inşa ederek devam edeceğiz hep birlikte." şeklinde konuştu.

"Hak ettiğimi düşünüyorum"

Mücadelenin ikinci golünün Batuhan Şen'e yazıldığı hatırlatılan Trezeguet, "İstedikleri şekilde yazabilirler. Kendi kalesine gol diye yazarlarsa o onların sorunu. Ben hak ettiğimi düşünüyorum, kendi golüm olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
TFF, Samet Akaydin'i “tükürmesi” nedeniyle PFDK'ya sevk etti
Habere Git

"Yaşandığı sırada görmedim"

Öte yandan Trezeguet, Fatih Karagümrük maçı sonrası Samet Akaydin olayıyla ilgili açıklama yaptı. Mısırlı futbolcu, "Yaşananlardan dolayı üzgünüm. Yaşandığı sırada görmedim ve o an görmediğim için şanslıyım. Kötü hissettim görünce. Daha fazla da bir şey söylemek istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Ne olmuştu?

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe sahasında Trabzonspor'u 3-1 mağlup etmişti. Trabzonspor'un tek golününü kaydeden Trezeguet, gol sevincisi sırasında secdeye gitti.

O esnada Mısırlı oyuncunun yanından geçen Samet Akaydin'in Trezeguet'e doğru tükürdüğü iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler