Maçın kahramanı Max Kruse

26.01.2020 - 01:17 | Son Güncellenme: 25.01.2020 - 22:23

Maçın kahramanı Max Kruse

Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, son dönemdeki performansını Başakşehir karşısında da sürdürdü. Takımının galibiyetinde başrol oynayan Kruse, maçın kahramanı oldu.

Fenerbahçe Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-0 ile geçip peş peşe 4. galibiyetini alırken; Max Kruse karşılaşmaya damgasını vurdu.

İstekli görüntüsünün yanı sıra attığı paslarla takım arkadaşlarını sık sık pozisyona sokan Alman oyuncu, güzel futbolunu şık bir golle süsledi. Kruse, sarı lacivertli takıma transfer olduğundan bu yana en etkili performansını sergiledi.

Max Kruse'nin Başakşehir maçındaki performansı

31 yaşındaki oyuncu Başakşehir maçında 64 kez topla buluşurken; 43 kez pas attı ve yüzde 88.4'lük pas isabeti ile oynadı. Rakip sahadaki pas isabeti yüzde 80'i bulan Max Kruse, ayrıca 3 kilit pas attı.

7 orta yapan ve bunların ikisinde başarı sağlayan Kruse, attığı 4 uzun topun 3'ünü arkadaşlarıyla buluştururken, 1 kez top çaldı ve 1 defa da pas arası yaptı. Kruse ayrıca 6 ikili mücadele kazanırken, 1 kez de hava topu kazandı.

Kaleye 3 şut atan ve tek isabette golü bulan Alman oyuncu, 4 kez de rakiplerini geçmesini bildi.

Kruse performansını artırdı

İlk yarının büyük bir bölümünde, özellikle skora katkı vermediği için eleştiri oklarının hedefi haline gelen 31 yaşındaki hücumcu, son dönemde skoru etkileyen isimlerden olmayı başardı. Son 5 maçta 3 gol 1 asistle oynayan Kruse, takımının aldığı iyi sonuçlarda kilit rol oynadı.

Fenerbahçe taraftarları alkışladı

Fenerbahçe taraftarları Kruse'nin Başakşehir maçındaki performansına kayıtsız kalmadı. 87. dakikada yerini Emre Belözoğlu'na bırakan Max Kruse, oyundan çıkarken alkışlandı.

Senin için hazırladığımız haberler