MAD Lions'dan Carzzy sonrası Chasy transferi | Espor Haberleri

25.11.2022 - 17:04 | Son Güncellenme: 25.11.2022 - 17:18

LoL Avrupa Ligi takımlarından birisi olan MAD Lions, Çek asıllı nişancı Matyaš “Carzzy” Orsag transferi sonrası Kore asıllı Kim “Chasy” Dong-hyeon’u da kadrosuna kattı.

MAD Lions'dan Carzzy sonrası Chasy transferi  | Espor Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Profesyonel League of Legends (LoL) takımlarından birisi olan MAD Lions, Çek asıllı nişancı Matyaš “Carzzy” Orsag’ı kadrosuna kattıktan sonra, Kore asıllı Kim “Chasy” Dong-hyeon’u da transfer ettiğini açıkladı.

MAD Lions'dan art arda transferler

Dün paylaşılan transfer haberi ile Çek asıllı nişancı Matyaš “Carzzy” Orsag’ı kadrosuna dahil eden Mad Lions aynı gün Kore asıllı Kim “Chasy” Dong-hyeon’u da kadrosuna dahil ettiğini paylaştı. Bu iki transfer haberi ile kadrodaki büyük açığı kapatan MAD Lions yeni sezonda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Carzzy, 1 yıl aradan sonra tekrar MAD Lions'da

Çek asıllı nişancı Matyaš “Carzzy” Orsag transfer haberi ile birlikte 2019 yılında transfer olup 2 yıl boyunca MAD Lions da oynayan ve ardından 2021 yılında Team Vitality için oynamaya başlayan tecrübeli nişancı tekrardan evine geri dönmüş oldu.

MAD Lions, Armut ile yollarını ayırmıştı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde MAD Lions, 2 senedir üst koridor rolünü üstlenen başarı Türk oyuncu İrfan “Armut” Tükek ile yollarını ayırdığını duyurmuştu. Mad Lions'da bugün açıklanan Chasy transferiyle birlikte Türk temsilcimiz Armut’un kadrodaki yeri de doldurulmuş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler