Madridli oyuncu seçim yüzünden Chelsea maçını kaçırabilir

28.04.2021 - 14:39 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 14:44

Real Madrid'de Marcelo, Madrid'de yapılacak seçimlerde görevli olduğu için Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Chelsea'ye karşı oynamayabilir.

Madridli oyuncu seçim yüzünden Chelsea maçını kaçırabilir

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga Santander ekiplerinden Real Madrid'in Brezilyalı sol kanat oyuncusu Marcelo'nun Madrid'de yapılacak seçimde görevli olduğu için Şampiyonlar Ligi yarı final rövanşında Chelsea'ye karşı forma giymesinin zor olduğu iddia edildi. 

Marcelo, Madrid seçimlerinden görevli

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; 4 Mayıs Salı günü Madrid'deki seçimlerde görevli olan Real Madrid'in sol bek oyuncusu Marcelo'nun UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Chelsea'ye karşı forma giyemeyeceği belirtildi. 

Real Madrid'in verdiği belgeler reddedildi

Konuyla ilgili Real Madrid kulübünün hukuk departmanının devreye girdiği ve seçim kurulu görevlileri ile görüşerek Marcelo'nun salı günü Londra'da olması gerektiğini söyledi. Hukuk departmanının verdiği belgeler reddedildi. Ancak Madrid, Marcelo'nun oynayabilmesi için bir başvuru daha yapacak. 

Mendy'nin yerine oynadı

Bilindiği üzere Real Madrid'de sakatlığı bulunan Ferland Mendy'nin yerine dün akşam oynanan Chelsea'ye karşı Marcelo 11'de maça başlamıştı. 

Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman?

Chelsea ile Real Madrid arasındaki Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesi 5 Mayıs Çarşamba günü oynanacak. Saat 22:00'de başlayacak bu dev maçı beIN Sports canlı olarak yayınlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler