İngilizler yuhaladı, Maguire'in annesi isyan etti!

14.09.2023 - 15:04 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 15:18

İngiltere'nin İskoçya'yı 3-1 yendiği maçta sonradan oyuna giren ve kendi kalesine gol atan Harry Maguire tepki gördü. Maguire'nin annesi isyan etti.

İngilizler yuhaladı, Maguire'in annesi isyan etti!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiltere Milli Takımı, geçtiğimiz günlerde İskoçya ile bir hazırlık maçı yaptı. İngilizlerin 3-1 kazandığı maça Harry Maguire damga vurdu. Oyuna ikinci yarının başında dahil olan Manchester Unitedlı stoper, 67'de kendi kalesine gol attı.

Taraftardan büyük tepki

46. dakikada, sakatlanan Marc-Israel Guehi'nin yerine oyuna giren Harry Maguire, 67. dakikada kendi kalesine gol attı. Hampden Park'ta maçı izlemeye gelen İngiliz taraftarlar, Maguire'in bu hatasından sonra oyuncuya sert tepki gösterdi. 30 yaşındaki futbolcu, dakikalarca ıslık ve yuhalanmaya maruz kaldı.

Annesi sosyal medyadan tepki gösterdi

Harry Maguire'in annesi Zoe Maguire, oğluna sahip çıktı. Zoe, Harry Maguire'in ıslıklanmasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

İlgini Çekebilir
Şaka değil futbola da Vargas gelebilir!
Habere Git

"Taciz edici yorumların utanç verici olduğunu görüyorum"

Zoe Maguire, "Bir anne olarak, oğlumun bazı taraftarlardan, uzmanlardan ve medyadan aldığı olumsuz ve taciz edici yorumların düzeyinin utanç verici olduğunu ve kesinlikle kabul edilemez olduğunu görüyorum. Bırakın kulüp ve ülke için canını dişine takan biri olsun" dedi.

"Futbolun çok ötesine geçti"

Yazısına devam eden Zoe Maguire, "Her zamanki gibi tribündeydim. Hiçbir şey üzerinden yaratılmış olan şey kabul edilemez. Futbol dünyasında inişler ve çıkışlar, pozitifler ve negatifler olduğunu anlıyorum ama Harry'nin aldığı şey 'futbol'un çok ötesine geçti" ifadelerini kullandı.

"Kimsenin bu tür bir istismara uğramamasını dilerim"

Zoe son olarak, "Benim için onun yaşadığı şeyleri görmek doğru değil. Gelecekte başka ebeveynlerin veya oyuncuların, özellikle de bugün sıralamalarda öne çıkan genç erkek ve kızların bunu yaşadığını görmek zorunda kalmaktan nefret ederim. Harry'nin kocaman bir kalbi var ve zihinsel olarak güçlü olması iyi. Diğerlerinin yapamayacağı gibi bunun üstesinden gelebilir. Kimsenin bu tür bir istismara uğramamasını dilerim" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler