Mahkeme kararını verdi! Dani Alves...

20.03.2024 - 15:16 | Son Güncellenme: 20.03.2024 - 15:39

Bir dönem Barcelona forması da giyen Brezilyalı eski futbolcu Dani Alves, cinsel saldırı suçundan yargılandı. Mahkeme Alves için verdiği kararı açıkladı.

Mahkeme kararını verdi! Dani Alves...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Eski futbolcu Dani Alves, cinsel saldırı suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemede yargılandı. Daha önce 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Alves için, Barcelona Mahkemesi yeni kararını açıkladı.

Alves'in kefalet bedeli

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre Barcelona Mahkemesi, cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan Dani Alves'in 1 milyon Euro Kefalet bedelini ödemesi halinde serbest bırakılmasına karar verdi. Mahkeme ayrıca Alves'in İspanya'yı terk etmemesi ve mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durması şartlarını da getirdi. Brezilyalı eski futbolcunun tüm bu şartlar eşliğinde tahliyesine karar verildi.

4 kez şartlı tahliye istemişti

Barcelona yakınlarındaki Brains-2 Cezaevi'nde olan Dani Alves, yargılandığı dava boyunca 15 ay hapis yattı. Bu süreçte 4 kez şartlı tahliye talebinde bulunan Alves, bu isteğine ilk kez olumlu yanıt aldı. Dani Alves, 1 milyon Euro kefalet bedelini ödemesi halinde serbest bırakılacak.

Barcelona, efsaneler listesinden çıkardı

Dani Alves'in eski kulübü Barcelona, eski futbolcusunun adının efsaneler listesinden çıkarıldığını duyurmuştu. İspanyol ekibinin 125 yıllık tarihi boyunca toplamda 102 isim bu listeye dahil edilmişti. Efsaneler listesine son olarak Jordi Alba, Sergio Busquets ve Gerard Pique dahil olmuştu.

Dani Alves'in Barcelona kariyeri

Barcelona'da 408 maçta forma giyen Dani Alves, takımıyla 3 Şampiyonlar Ligi, 3 Avrupa Süper Kupası, 3 Dünya Kulüpler Kupası, 6 La Liga şampiyonluğu, 4 Copa del Rey ve 4 Supercopa şampiyonluğu olmak üzere  23 kupa kazandı. Alves, Barcelona formasıyla 22 gol ve 105 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler