Mahkeme kararını verdi! Ünlü gazeteci Wanda Nara ve Mauro Icardi'ye tazminat ödeyecek

01.03.2024 - 11:38 | Son Güncellenme: 01.03.2024 - 11:58

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'nın Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi aldattığına dair haberine ilişkin dava sonuçlandı. Mahkeme Corona'nın, Nara ve Icardi'ye tazminat ödemesine karar verdi.

Mahkeme kararını verdi! Ünlü gazeteci Wanda Nara ve Mauro Icardi'ye tazminat ödeyecek

AJANSSPOR - HABER

İtalyan gazeteci Fabrizio Corona geçtiğimiz yıllarda Wanda Nara'nın eşi Mauro Icardi'yi Inter'den takım arkadaşı Marcelo Brozovic ile aldattığına dair haber yapmıştı.

Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic, yaptığı haber nedeniyle İtalyan gazeteci Fabrizio Corona'ya dava açmıştı. Bir süredir devam eden davada karar çıktı. 

Görülen davada mahkeme gazeteci Fabrizio Corona'nın Wanda Nara, Mauro Icardi ve Marcelo Brozovic'e tazminat ödemesine karar verdi. 

Brozovic'in avukatı Danilo Buongiorno karar sonrası yaptığı açıklamada, "Cezadan memnunuz, ayrıca geçici olarak tazminat ödemeye mahkum edildi ve daha sonra hukuk davalarında tazminat davası açma hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Corona'yı savunan avukat Ivano Chiesa ise "1500 euroluk bir para cezasından bahsediyoruz. Bir mahkumiyet ama sadece parasal bir ceza. Memnun değilim ama temyize gidecek olsak bile para cezası yine de iyi bir şey" şeklinde konuştu.

Gazeteci Fabrizio Corona'nın başının kanunla belaya girdiği ilk sefer değil. Ünlü gazeteci kulüplere ve oyunculara saha dışındaki davranışlarının fotoğraflarıyla şantaj yaptığı için hapis yatmıştı. 

Şubat 2019'da kendine ait olan King Corona Magazine'de, Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın o zamanki Inter'den takım arkadaşı Marcelo Brozovic ile ilişkisi olduğunu iddia eden Corona, sosyal medyadaı Wanda ve Brozovic'e ait olduğu iddia edilen sahte bir ses kaydını yaymıştı.

2022'de Wanda Nara, bu haberin Icardi ile Inter arasındaki ilişkiyi bozduğunu ve forvetin 2019 yazında PSG'ye transferini teşvik ettiğini açıklamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler