Mahmutyazıcoğlu 'Prim aldı' dediği Beşiktaşlı yöneticiye 1 saat süre verdi

06.04.2020 - 18:03 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 18:03

Mahmutyazıcoğlu 'Prim aldı' dediği Beşiktaşlı yöneticiye 1 saat süre verdi

Beşiktaş'ta bir yöneticinin futbol A takımının başarılarından prim aldığını öne süren eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ajansspor'a konuştu.

ERDAL CÖMERT-AJANSSPOR ÖZEL

Mahmutyazıcıoğlu, kulüpte bir ara tasarruf için hesap kitapları gözden geçirdiklerini belirterek, "A takımdan prim alan isim listesinde bir durum dikkatimizi çekti. Futbol direktörü Ali Naibi'nin çift prim aldığını gördük. Naibi'ye bu durumu sorduğumda 'Başkana sorun' diye cevap verdi. Ben de 'Başkana niye sorayım, başkan mı alıyor' dedim" diye konuştu.

Ya kendisi ya Naibi açıklasın

Olayı öğrendikten sonra bu çifte prim ödemesini durdurduğunu anlatan Şafak Mahmutyazıoğlu, takımdan prim alıp bunu masraflarında kullanan yöneticinin kim olduğu konusundaysa şunu söyledi: "Bu kişinin çıkıp kendisinin açıklamasını istiyorum. Ya da Ali Naibi kendisine yatan bu çift primin birini kime verdiğini Beşiktaşlılara açıklasın. Açıklamazsa bir saat içinde sosyal medya hesabımdan kendim duyuracağım" dedi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Fikret Orman yönetiminde hukuktan sorumlu yönetici olarak görev alıyordu.

İşte o olay paylaşım

Mahmutyazıcıoğlu, Twitter hesabından dün yaptığı paylaşımda söz konusu prim iddiasını şöyle dile getirmişti: "Hadi ilk soru, kim yıllarca A takım adına bir fazladan pirim almış, kimin adına almış? Bende mesajları var. Ne yapmış bu pirimleri? Konuşalım mı? Bence güçlü, şeffaf yönetim imkân sağlayacaktır. Bekliyorum... Bende çok şaşırdım öğrenince, yeni öğrendim. #güçlübaşkan"

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler