Malatya'dan ayrılıyor mu? Adis Jahovic için transfer açıklaması!

24.12.2019 - 13:43 | Son Güncellenme: 24.12.2019 - 13:46

Malatya'dan ayrılıyor mu? Adis Jahovic için transfer açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da forma giyen Adis Jahovic’in takımdan ayrılacağı iddia edildi. Jahovic, Yeni Malatyaspor’dan ayrılıyor mu? Transfer teklifleri var mı? Bu konuda kulüp yetkililerinden çok özel açıklamalar geldi. İşte tüm gerçekler…

Adis Jahovic, Yeni Malatyaspor’dan ayrılıyor mu?

Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcu Adis Jahovic’in takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; futbolcuya Arap Yarımadası’ndan ilgi var. Ancak; Yeni Malatyaspor’a ulaşan resmi bir teklif bulunmuyor.

Arap kulüpleri futbolcuyu yakında takip ediyor

Futbolcunun performansını yakından takip eden Arap kulüpleri, Yeni Malatyaspor ile irtibata geçip nabız yokladı. Futbolcunun transferi için ise iş, resmi boyuta henüz ulaşmadı.

“Henüz resmi bir teklif yok”

Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çakır, futbolcunun mutsuz olduğu yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Burak Çakır: ”Değerini bulan her futbolcu gidebilir”

Ajansspor’a konuşan Çakır, ”Adis’n sözleşmesi devam ediyor. Değerini bulduğu takdirde her futbolcu gidebilir. Tabi ki burada hem kulübümüzün hem de futbolcumuzun menfaatleri önemli. Şu anda bize ulaşan teklif yok. Olursa, yönetim kurulu değerlendirir ve karar verilir” dedi.

Burak Çakır: “Jahovic’in Sergen Hoca ile hiçbir problemi yok”

Futbolcunun Malatyaspor’da uyum içinde çalıştığını söyleyen Çakır, “Adis Jahovic takımda mutsuz değil. Burayı seviyor, ailesi de mutlu. Ödemeleri de yapılıyor. Ayrıca Sergen Hoca ile bir problem yaşamadı” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler