Malatyaspor'dan transfer açıklaması! Aatif, Pektemek, Batdal, Adem Büyük...

17.11.2017 - 14:17 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 14:17

Malatyaspor'dan transfer açıklaması! Aatif, Pektemek, Batdal, Adem Büyük...

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

Transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan GevrekAatif Chahechouhe, Mustafa Pektemek, Mehmet Batdal'la ilgilenmediklerini ifade ederken, oyuncuları Azubuike ve Adem Büyük'e Beşiktaş'tan teklif gelmediğini belirtti. 

EROL BULUT SÖZLERİ

"Süper Lig'de yeni bir ekibiz. Zor maç ve zor takımlar var. Daha iyi konumda olabilirdik. Daha iyi olacağız. Ben takımıma inanıyorum. Erol Hoca ilk defa hocalık yapıyor, altyapısı Almanya'ya dayanan ve yardımcı hocalık deneyimi olan bir isim. Erol Bulut'un her geçen gün daha iyi olacağına inanıyorum. Hem takımımız hem Erol Hoca daha iyi yerlere gelecektir. Ülkemizde yeni hocalara şans verilmeli"

 

3 YIL İÇERİSİNDE HEDEFİMİZ AVRUPA!

"İrfan Buz'a teşekkür ederim. Camiada sevilen bir hoca. Kupada hedefimiz gittiğimiz yere kadar gidebilmek. Amacımız kupayı kazanmak. Yönetim olarak 3 yıllık planlama yaptık. 3 yıl içerisinde hedefimiz Avrupa'da mücadele etmek. Bu sezon ise amacımız ligde kalıcı olmak"

BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF GELMEDİ

"Adem Büyük ve Azubuike çok önemli futbolcularımız. Oyuncularımızın hepsi birbirinden değerli, iyi bir takımız. Hocamızla beraber birlik ve beraberliğimiz sağlandı. Azubuike için bu sezon teklif almadık. Türkiye'den kulüplerimizin  izlediğini biliyorum. Beşiktaş'tan her iki oyuncu için de teklif gelmedi"

AZUBUİKE'Yİ SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ

"Şu anda Azubuike'yi satmayı düşünmüyoruz fakat kulübümüzün menfaati doğrultusunda transfere izin verilebilir. Oyuncumuzun önünü açmak lazım. Sezon öncesi önemli transferler yaptık. Şu anda önümüzde 6 haftalık periyot var. Bu atmosferde  transferi konuşmak doğru değil. Tek düşüncemiz Alanyaspor maçını kazanmak"

İSİMLER KIYMETLİ FAKAT...

"Mehmet Batdal, Mustafa Pektemek ve Aatif'la herhangi bir temasımız yok. İsimler kıymetli fakat transferler devre arasında konuşacağımız konu"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler