Maldini'den Hakan Çalhanoğlu açıklaması: "Görüşmeler başladı"

04.12.2020 - 16:48 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 16:53

Milan haberleri... İtalya Ligi takımlarından AC Milan, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu sözleşme yenilemek için görüşmelere resmen başladı. İtalyan devinin sportif direktörü Maldini oyuncu ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladıklarını belirtti. Detaylar haberimizde...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan sportif direktörü Paolo Maldini, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladı.

Görüşmeler başladı

Sky Sport'tan Fabrizio Romano'nun haberine göre; Milan'ın, Gianluigi Donnaruma'dan sonra Hakan Çalhanoğlu ile sözleşme yenilemek için görüşmelere başladığı belirtildi. 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Maldini ve Hakan'ın menajerinin bir araya geleceği iddia edilmişti.

"Acelemiz yok"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AC Milan sportif direktörü Paolo Maldini ise, "Şu an için acelemiz yok, ancak görüşmeler devam ediyor. Bu uzun bir süreç. Görüşmeler kesintiye uğramadı. Bir anlaşmayı yapabilmek için doğru zamanı beklemeliyiz" şeklinde konuştu. 

Milan'ın teklifi...

Rossoneri'nin 26 yaşındaki yıldız oyuncu için yıllık 3 ila 4 milyon Euro arası gibi bir ücret teklif edeceği, Çalhanoğlu'nun ise yıllık 6 milyon Euro istediği ifade edilmişti.

ManU devrede

Öte yandan oyuncuyu transfer etmek isteyen takımlar arasında İngiliz devi Manchester United'da bulunuyor. Hatta geçtiğimiz günlerde milli futbolcunun yüzde 90 Kırmızı Şeytanlar ile anlaşmaya vardığı iddia edilmişti. 

5 gol 4 asist

Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan milli futbolcu; bu sezon forma giydiği 15 karşılaşmada 5 gol ve 4 asist kaydetti.

Yasal uyarı: bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler