Göztepe, Konyaspor'dan Mame Diouf'u Transfer Etti

18.07.2023 - 16:02 | Son Güncellenme: 18.07.2023 - 16:11

Süper Lig ekibi Konyaspor'dan ayrılan Mame Diouf'un yeni takımı belli oldu. TFF 1. Lig ekibi Göztepe, Mame Diouf ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Detaylar...

Göztepe, Konyaspor'dan Mame Diouf'u Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig ekibi Konyaspor'dan ayrılan 35 yaşındaki Senegalli oyuncu Mame Diouf'un yeni takımı belli oldu. Tecrübeli oyuncu TFF 1. Lig ekibi ile anlaşma sağladı. Detaylar...

2 yıllık sözleşme imzalanacak

Göztepe, Konyaspor'dan ayrılan Mame Diouf ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılmasını bekleniliyor.

Göztepe transferlere devam ediyor

İzmir ekibi Göztepe, Mateusz Lis, Sory Diallo, Tarkan Serbest, Ali Dere, Ogün Bayrak, Taha Altıkardeş ve Kubilay Kanatsızkuş'u kadrosuna katmıştı. Son olarak ise Mame Diouf'u kadrosuna kattı.

Kamp İtalya'da

İzmir'in 1. Lig'deki temsilcilerinden Göztepe'yi 22 Temmuz'da İtalya'da kampa gidecek. SArı-Kırmızılı ekip transferleri tamamlayarak tam kadro kampa gitmek istiyor.

Göztepe son olarak Polonyalı kaleci Mateusz Lis, Senegalli forvet Sory Diallo'yu kadrosuna dahil ederek yabancı sayısını 9'a çıkarırken, 3 futbolcusuyla yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılıların Kvasina, Bayere Junior ve Tijanic'i göndereceği ifade edildi.

Diouf'la da anlaşma sağlayan Göz-Göz'ün Kvasina, Loue ve Tjanic'e gelen teklifleri değerlendirdiği ve en kısa zamanda bu oyuncularla yolları ayıracağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler