Manchester City'nin kıskacındaki Kane konuştu: Kulübe döneceğim

06.08.2021 - 19:38 | Son Güncellenme: 06.08.2021 - 19:51

Son dakika transfer haberleri... Ara transfer döneminden bu yana Manchester City'le anılan Harry Kane, sosyal medya hesabından bir açıklama metni yayınladı. İşte detaylar...

Manchester City'nin kıskacındaki Kane konuştu: Kulübe döneceğim

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham Hotspur'da forma giyen Harry Kane, sosyal medyadaki transfer iddialarını yalanladı. Tottenham taraftarının "profesyonelliğini" sorgulamasını acımasız bulan Kane, antrenmanlara başlamamasının transferine mahal veremeyeceğini söyledi. İşte, Harry Kane'in açıklamalarından satır başlıkları.

Kane: "Canımı acıtıyor..."

Manchester City'e transfer olacağı konuşulan Harry Kane, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Spurs'te oynamaya başlayalı neredeyse 10 yıl oldu. O yılların her birinde bana tam destek ve sevgi gösterdiniz. Bu nedenle hafta boyunca profesyonelliğimi sorgulayan bazı yorumları okumak canımı acıtıyor

"Kulübe döneceğim..."

Durumun ayrıntılarına girmeyeceğim ancak antrenmanlara katılmayı asla reddetmediğimi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Planlandığı gibi yarın kulübe döneceğim.

 

Kulüpte geçirdiğim süre boyunca bana bu kadar destek veren taraftarlarla aramdaki ilişkiyi tehlikeye atacak hiçbir şey yapmam. Bugün olduğu gibi her zaman bu böyle olmuştur."

Harry Kane'in istatistikleri

2011 yılından bu yana Tottenham Hotspur'da forma giyen Harry Kane, İngiltere Premier Ligi'nde 245 maça çıkarken; 166 gol, 38 asistlik performansıyla değerine değer kattı. 2024 yılında kontratı sona erecek süper starın güncel piyasa değeri 120 milyon Euro civarında.

 

Senin için hazırladığımız haberler