Manchester United soyunma odasında kavga!

05.04.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 17:07

Premier Lig haberleri… Manchester United’ın Brighton'ı 2-1 yendiği maçın devre arasında teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile yıldız futbolcu Bruno Fernandes’in birbirine girdiği ortaya çıktı. İşte detaylar…

Manchester United soyunma odasında kavga!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig’de zirvenin en yakın takipçisi Manchester United’da büyük bir kavga yaşandığı ortaya çıktı. Kırmızı Şeytanlar’ın hafta sonu Brighton Hove Albion’ı 2-1 yendiği maçın devre arasında sinirler gerildi. 

Söz düellosu büyüdü

Manchester Evening News'in haberine göre, ilk 45 dakikayı 1-0 yenik kapatan United’ın soyunma odasında teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer ile Bruno Fernandes tartışma yaşadı. Kısa sürede büyüyen kavgada ikili birbirine girdi. 

Zor yatıştırdılar

Hem Norveçli teknik adam Solskjaer’in hem de Portekizli yıldız Fernandes’in araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildiği belirtildi. Ancak görüntüye göre bu kavga takımı ateşledi.

Devreyi yenik kapatan Manchester United, ikinci yarıda Marcus Rashford ve Mason Greenwood'un golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Üstelik teknik direktörüyle tartışan Bruno Fernandes de 90 dakika sahada yer aldı.

Daha önce de kapıştılar

Solskjaer-Fernandes ikilisi daha önce Liverpool maçında da tartışma yaşamıştı. Ocak ayında oynanan ve 0-0 berabere biten mücadelenin son dakikalarında oyundan alınmasına kızan Portekizli orta saha oyuncusu Norveçli çalıştırıcıya tepki göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler