Manchester United transfer hedeflerini belirliyor!

03.03.2019 - 15:57 | Son Güncellenme: 03.03.2019 - 13:03

İngiltere Premier Ligi'nin formda ekiplerinden Manchester United, şimdiden gelecek sezon için transfer planlarını yapmaya başladı. Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Manchester ekibi, hedefleri arasına hangi oyuncuları aldı? İşte detaylar...

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United, transferde hedef isimleri belirlemeyi sürdürüyor. Savunmaya takviyede bulunmak isteyen Manchester United'ın ilk hedeflerinden biri Napoli'de yıldızı oldukça parlayan ve birçok takımın gözdesi durumunda bulunan Kalidou Koulibaly. Manchester United, ne kadar form yakalamış olurlarsa olsunlar savunmada devam eden bazı sorunları göz ardı etmiyor. Koulibaly transferinde başarısız olursa eğer takım, bu sefer bu sezon Crystal Palace formasıyla sergilediği performanslarla dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki Aaron Wan-Bissaka'ya yönelecek.

Bir orta saha...

Manchester United'ın hedeflediği bir diğer isim ise orta sahada bölgesinden olacak. Barcelona'nın Hırvat yıldız orta saha oyuncusu Ivan Rakitic'i de transfer listesine alan Manchester United'ın bu transferi başarılı bir şekilde gerçekleştirme durumu belirsiz. Serie A ekiplerinden Inter'in de çok istediği Hırvat yıldız, geçtiğimiz günlerde Barcelona'da kalmak istediğini belirten açıklamalarda bulunmuştu.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler