Manchester United - Luton Town: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

11.11.2023 - 19:53 | Son Güncellenme: 11.11.2023 - 23:44

Son dakika | Premier Lig'de Manchester United, Old Trafford'ta ağırladığı Luton Town'u 1-0 yenmeyi başardı. İşte maç sonucu, goller ve maçın yazılı özeti.

Manchester United - Luton Town: 1-0 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rakiplerinden Manchester United, kendi evinde konuk ettiği Luton Town’u, Victor Lindelöf’ün golüyle 1-0 mağlup etti ve ligde maç fazlasıyla 6’ncı sıraya yükseldi. Luton Town ise 6 puanla 17’nci sırada yer aldı. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşayan Manchester United, Avrupa'daki kötü gidişin tesellisini ligde aldı.

Christian Eriksen sakatlandı

Manchester United’da Christian Eriksen, Luton Town maçının 40’ıncı dakikasında sakatlanarak yerini Mason Mount’a bıraktı. Kırmızı Şeytanlar, 29 Kasım’da temsilcimiz Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi 5’inci haftasında Rams Park’ta karşı karşıya gelecek.

ManU ligde son 5 maçta 4 galibiyet aldı

Temsilcimiz Galatasaray’la Şampiyonlar Ligi’nde aynı grupta olan ve sonuncu sırada yer alan Manchester United, Premier Lig’de moral depoluyor. Kırmızı Şeytanlar ligde oynadıkları son 5 maçta 4 kez galip geldi ve 1 mağlubiyet aldı. Son 5 lig maçındaki tek mağlubiyetleri ise Manchester City’e karşı kendi evlerinde 3-0 yenildikleri maçta geldi.

İlgini Çekebilir
Gol düellosundan Bayern çıktı!
Habere Git

Erik ten Hag yine Onana’yı tercih etti

Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, bu sezon performansıyla eleştirilerin hedefi olan Andre Onana’ya görev vermeye devam etti. Fenerbahçe’den Manchester United’a 5 milyon euroluk bedelle transfer olan milli futbolcu Altay Bayındır ise yeni takımıyla forma şansı bulamadı. Hollandalı kaleci, 18 resmi maçın tamamında forma giydi ve kalesinde 30 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler