Manchester United'dan Altay Bayındır'ın canını sıkacak transfer kararı

30.09.2024 - 14:44 | Son Güncellenme: 30.09.2024 - 14:59

Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan milli kaleci Altay Bayındır'ın takımdaki geleceği tehlikeye girdi. İşte detaylar...

Manchester United'dan Altay Bayındır'ın canını sıkacak transfer kararı

AJANSSPOR - HABER

Premier Lig'de 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlikli ve 2 yenilgi beklentilerin altında kalan Manchester United, dün ligin 6. haftasında sahasında sahasında Tottenham'a 3-0 mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü.

Eleştirilerin hedefindeki Eric ten Hag, faturayı Onana'ya kesti

Alınan kötü sonuçlar sonrasında eleştirilerin hedefindeki isim olan teknik direktör Erik ten Hag ise faturayı kaleci Andre Onana'ya kesti.

Kaleye takviye yapılacak

2022'den bu yana takımın başındaki isim olan Hollandalı teknik adam, Kamerunlu file bekçisinin de performansından memnun olmadığı kaleye takviye yapmayı planlıyor.

Altay'dan daha fazla zorlayacak bir isim...

İngiliz basınından The Sun, Kırmızı Şeytanlar'ın hocasının kaleci transferi yapmak istemesinin nedeni olarak, Andre Onana'yı Altay Bayındır'dan daha fazla zorlayacak bir file bekçisini takıma katmak olduğunu ileri sürdü.

Nathan Patterson gündemde

Haberin detayında, bu doğrultuda Manchester United kaleci gözlemcisi Tony Coton'un, Championship takımı Sunderland'de forma giyen Nathan Patterson'ı mercek altına aldığı kaydedildi.

Patterson gelirse, Altay ayrılabilir

Öte yandan Nathan Patterson'un transfer edilmesi halinde Fenerbahçe'den transfer olduğu günden bu yana Manchester formasını sadece iki maçta giyme şansı bulan milli kaleci Altay'ın takımda 3. kaleci pozisyonuna düşeceği ve takımdan ayrılmasının gündeme gelebileceği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler