Manchester United'dan Roma'ya transferde Telles yanıtı!

18.07.2021 - 11:44 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 11:49

İngiltere Premier Lig devi Manchester United, Serie A ekibi Roma'nın transfer etmek istediği eski Galatasaraylı Alex Telles ile ilgili kararını verdi.

Manchester United'dan Roma'ya transferde Telles yanıtı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerine İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da devam eden Alex Telles ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. United, Roma'nın transfer etmek istediği Telles ile ilgili kararını verdi. Detaylar haberde...

Roma, Alex Telles'i transfer etmek istedi

Sky Sports Italia'da yer alan habere göre; Spinazzola'nın sakatlanmasının ardından sol bek mevkisine geçici bir transfer yapmak isteyen Jose Mourinho yönetimindeki Roma, Alex Telles'i gözüne kestirmişti. 

United, Telles teklifini reddetti

Roma'nın kiralama teklifine Manchester United'dan olumsuz geri dönüş oldu ve bu teklif reddedildi. Buna göre; Ada ekibi, 15 milyon sterline mâl olan Telles'i bonservisiyle birlikte satmak istiyor. 

Telles de kalmak istiyor

Geçen sezon İngiliz oyuncu Luke Shaw'un gölgesinde kalan ve aradığı fırsatları bulamayan Telles geride bıraktığımız günlerde yaptığı açıklamada, "United'da bu sezon benim sezonum olacak. Fırsat bulacağımı düşünüyorum. Burada mutluyum" demişti. 

Galatasaray forması da giymişti

Telles geçen sezon Manchester United'da 24 maçta 3 asist yapmıştı. Futbolcu United öncesinde Porto, Inter, Galatasaray, Gremio ve Juventude takımlarında oynadı.

Telles, Galatasaray'a kaç para kazandırdı?

Telles, Porto'ya transfer olurken Galatasaray'a 6.5 milyon Euro kazandırmış, Porto'dan United'a geçtiğinde ise yaklaşık 1 milyon Euro bir sonraki satıştan pay maddesi sebebiyle Galatasaray'ın kasasına girmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler