Manchester United'tan Ronaldo için açıklama: Süreç...

18.11.2022 - 14:17 | Son Güncellenme: 18.11.2022 - 14:30

Son dakika haberi... Manchester United takımında Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sert açıklamalarıyla başlayan kriz devam ediyor. Kulüpten konuyla ilgili açıklama geldi.

Manchester United'tan Ronaldo için açıklama: Süreç...

AJANSSPOR HABER

Manchester United, teknik direktör Eric van Tag ve yönetimi son derece sert ifadelerle suçlayan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo için açıklama yaptı. 

Manchester United: Gerekli adımlar atıldı

Manchester United'tan yapılan açıklamada "Cristiano Ronaldo'nun açıklamalarının ardından gerekli adımlar atılmıştır. Süreç sonuca ulaşana kadar bir açıklama yapmayacağız" denildi.

Rooney'den yanıt geldi: Yıllar hepimizi yakalıyor

Yine eleştirisi nedeniyle Ronaldo'nun hedef aldığı eski takım arkadaşı Wayne Rooney de Portekizli oyuncuya yanıt verdi. Rooney, "Ronaldo harika bir futbolcu. O ve Messi, muhtemelen bu oyunun en iyi oyuncuları. Fakat yıllar hepimizi bir şekilde yakalıyor. Ronaldo'nun başa çıkmakta zorlandığı şey de bu" dedi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'dan son dans! Emeklilik açıklaması yaptı...
Habere Git

Ronaldo ne demişti?

Cristiano Ronaldo, verdiği söyleşide kulüp yönetimi ve teknik direktör Erik ten Hag için sert ifadeler kullanmıştı. Ronaldo, şunları söylemişti: "Manchester United bana ihanet etti. Erik ten Hag'a saygı duymuyorum çünkü o bana saygı duymuyor. Bana saygı göstermeyen birine ben de saygı göstermem. Çok fazla üzerime geliyorlar ve beni sürekli takımdan ayrılmam için zorluyorlar." 

Wayne Rooney ile arası iyi değil

Yine eski takım arkadaşı Wayne Rooney'in kendisi hakkında yaptığı yorumalara yanıt veren Ronaldo,  Cristiano Ronaldo, "Wayne Rooney'nin beni bu kadar sık eleştirmesine anlam veremiyorum. Sanırım o emekli olmuşken ben hala elit seviyede futbol oynuyor olduğum için... Ondan daha yakışıklı olduğumu söylememe gerek yok zaten" demişti.
Wayne Rooney ve Cristiano Ronaldo'nun arası 2006 Dünya Kupası'ndan sonra açılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler