Manchester ve PSG'nin gözü 19'luk Nijeryalı'da! Yine gol attı

16.12.2018 - 21:42 | Son Güncellenme: 16.12.2018 - 21:42

Avrupa'nın önemli kulüplerinin gözü Charleroi forması giyen Victor Osimhen'de! Nijeryalı futbolcuyu Manchester United ve PSG başta olmak üzere Avrupa'dan birçok kulübün izlediği haberi Allnigeriasoccer'da yer aldı.

Habere göre Charleroi'nin Gent'i 2-0 yendiği maçta takımının ilk sayısını kaydeden Victor Osimhen bu sezon 16. resmi maçında 9. golünü kaydetmiş oldu.

Wolfsburg'da etkisizdi

Henüz 19 yaşında olan Nijeryalı forvet, geçen sezonu Wolfsburg'da geçirmiş ancak skora katkı yapamamıştı. 2016-2017 sezonunda da Alman ekibinin kadrosunda yer alan ancak yeterince şans bulamayan Osimhen, bu sezon Belçika 1. Lig ekibi Charleroi'ye kiralandı ve buradaki performansıyla birçok kulübün dikkatini çekmeye başladı.

Leverkusen ve Fiorentina da takipte

Belçika'dan La Derniere Heure Gazetesi, Charleroi'nin Gent'i 2-0 yendiği maçta Manchester United ve PSG yetkililerinin yanı sıra Leverkusen ve Fiorentina'nın da transfer için bu oyuncuyu izlettiğini belirtti.

Nijerya A Milli Takımı'nda da oynuyor

1.85 metre boyundaki Osimhen hem santrfor olarak hem de forvet hattının kanatlarında görev yapabiliyor. 19 yaşındaki golcü, Nijerya A Milli Takımı'nda da 2 kez görev aldı. 

Osimhen'in Charleroi ile olan kiralık sözleşmesi Haziran 2019'da sona erecek ve genç golcü Wolfsburg'a geri dönecek. Osimhen'in kendisini isteyen kulüpler olmasına rağmen Charleroi'ye sezon sonuna kadar takımda kalacağına dair söz verdiği belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler