Mandzukic, İtalyan ekibiyle görüşmede! Transfer...

24.08.2020 - 14:38 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 14:43

Transferde adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Mario Mandzukic, İtalya'dan hangi takımla görüşme halinde? İtalyan basını, Mandzukic'in görüştüğü takımı ve futbolcunun beklentilerini yazdı.

Mandzukic, İtalyan ekibiyle görüşmede! Transfer...

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin gündemine gelen Mario Mandzukic ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Mandzukic hangi takıma transfer olacak? Fenerbahçe ile görüştü mü? Detaylar haberde...

Fenerbahçe'de golcü transferi gündemde

Teknik direktörlük görevine Erol Bulut'u getiren ve yeni sezonda şampiyonluktan başka bir sonuç düşünmeyen Fenerbahçe'nin, Mario Mandzukic'i transfer etmek istediği iddia ediliyor. 

Roma, Mandzukic ile transfer için görüşüyor

İtalyan basını ise bugün Hırvat golcü ile ilgili bir transfer iddiası ortaya attı. Tuttosport'un haberine göre; 34 yaşındaki golcü futbolcu, Cengiz Ünder'in de formasını giydiği, Serie A'nın köklü kulüplerinden Roma ile trasnfer için görüşüyor.

Mandzukic'in ekonomik beklentisi ne?

Golcü ismin, yıllık 4 milyon Euro ve 2 senelik sözleşme istediği ve bu konuda da Roma ile temaslarının sürdüğü ifade edildi. Oyuncunun, yeniden İtalya'da oynamaya sıcak baktığı da gündemde.

Mandzukic hangi takımlarda oynadı?

Futbol kariyerine NK Zagreb ekibinde başlayan Mario Mandzukic, Dinamo Zagreb, Wolfsburg, Bayern Münih, Atletico Madrid, Juventus ve son olarak da Katar ekibi Lekhwiya'da oynamıştı. Mandzukic geçen sezon Katar ekibinde 5 maçta oynadı ve skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler