Mandzukic transferinde Beşiktaş'a dev rakip!

14.01.2021 - 11:08 | Son Güncellenme: 14.01.2021 - 11:13

Beşiktaş transfer haberleri... Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine gelen Mario Mandzukic ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaş'a Mandzukic transferinde hangi takım rakip oldu, Manduzkic nereye transfer olacak? İşte transfer gelişmesiyle ilgili detaylar...

Mandzukic transferinde Beşiktaş'a dev rakip!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ın transferde gündemine gelen isimlerden biri olan Mario Mandzukic ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Mandzukic'e hangi kulüpler talip? İşte Mandzukic transferinde son durum..

Mandzukic transferinde rakipler var

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, 'Mario Mandzukic ile ilgileniyoruz' açıklamasının ardından gözler bu transfere çevrildi. Hırvat golcünün transferinde Beşiktaş'a birden fazla rakip çıktı.

Milan, Manduzkic transferinde yol aldı

Sky Sport'un haberine göre; Beşiktaş'ın transfer listesindeki Mandzukic'in yetkilileri İtalyan ekibi Milan'ın yetkilileriyle görüştü. İlk görüşmenin olumlu geçtiği ve golcü futbolcunun kişisel beklentilerinin görüşülmeye başlandığı öne sürüldü.

Mandzukic hangi takımlarda oynadı?

Mandzukic futbol kariyerinde daha önce Juventus, Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb formalarını giymişti. Futbolcu son sezonunda ise 2 maçta 1 gol attı. Mandzukic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 89 maçta 33 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler