Manisa FK yönetimi, 'şampiyon hocayı' bırakmadı: 2 yıllık kontrat...

28.06.2021 - 21:32 | Son Güncellenme: 28.06.2021 - 21:37

Son dakika haberleri... TFF 1. Lig'in yeni takımı Manisa Futbol Kulübü, teknik direktör Serkan Özbalta ile devam kararı aldı. İşte detaylar...

Manisa FK yönetimi, 'şampiyon hocayı' bırakmadı: 2 yıllık kontrat...

AJANSSPOR - HABER

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup'u rakiplerinden 13 puan farkla şampiyon tamamlayan Manisa Futbol Kulübü, teknik direktör Serkan Özbalta'nın kontratını 2 yıl uzattı. 

"Kağıt üzerinde öyle gözüküyor..."

TFF 1. Lig 2021-22 sezonunda rekabet düzeyinin bir hayli yüksek olacağına dikkat çeken Serkan Özbalta: "Bizlere inananlara, Manisa’daki taraftarlarımıza karşı mahcup olmama adına ciddi bir şekilde çalışıp, futbolda devamlılık ve istikrarın ne kadar önemli olduğunu bilerek hareket edeceğiz. Önümüzdeki sezon biraz daha sıkı ve zorlu bir sezon olabilir ama bu kağıt üzerinde öyle gözüküyor. Bizler buna en iyi şekilde hazırlanıp, geçen sezon yaşadığımız mutluluğun bu sene de tekrar etmesi için çabalayacağız” dedi.

"En az 2 yıl daha bizimle..."

Manisaspor Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ise: "Bununla ilgili üstümüze düşen her şeyi de yapıyoruz. Bizim de katkımız olduğunu düşünüyorum. Umarım hep beraber Manisa Futbol Kulübü ile önemli yerlerde, önemli liglerde mücadele ederiz. Önümüzdeki dönemlerde hocamızı daha iyi yerlerde göreceğimizi düşünüyorum. Şimdilik en az 2 yıl daha bizimle. Her iki taraf için de hayırlı olsun. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler