Manisaspor'a destek sürüyor

23.03.2018 - 18:31 | Son Güncellenme: 23.03.2018 - 18:31

Manisa Pazarcılar Odası, Grandmedical Manisaspor’un haftalık sebze ve meyve ihtiyacını karşılama noktasında destek vereceğini açıkladı.

Destek nedeniyle Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’e teşekkür eden Kulüp Başkanı Gökay Budak, “Manisalıların kulübüne sahip çıktığını görmek bizi gelecek adına umutlandırıyor” dedi.

Grandmedical Manisaspor'a bir destek de Manisa Pazarcılar Odası’ndan geldi. Manisaspor’un her zaman yanında olduklarını dile getiren Şener, “Sivil toplum kuruluşu olarak şehrimizin en önemli değerlerinden biri olan Manisaspor’a imkânlarımız dâhilinde destek vermek istedik. Manisaspor’un geçmiş dönemlerde şehrimize kattığı değeri tartışmaya gerek yok. Ümit ediyoruz ki bu destekler artarak devam eder ve Manisaspor hak ettiği eski günlere döner" dedi.

Kulüp Başkanı Gökay Budak da “Bu desteğin tüm kesime yayılması tek temennimiz. Manisa sanayisiyle, tarımıyla Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi konumundadır. Manisaspor’da bu şehrin değerlerindendir. Dolayısıyla Manisa bu değerinin yok olmasına göz yummayacaktır. Bu inancımızı hiç yitirmedik” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler