Manisaspor'da küme düşürülme cezası riski...

22.11.2017 - 13:17 | Son Güncellenme: 22.11.2017 - 13:17

Manisaspor'da borçlar nedeniyle ne yönetim ne de tüm bunların olumsua yansıdığı takım rahaf nefes alamıyor. Makukula'ya 1 milyon 600 bin euro borcu bulunan siyah-beyazlıların, geçen sezon 3 puanı silinmişti. Puan silme cezaları bu sezon da devam ediyor. Yeni Asır'ın haberine göre küme düşürülme cezası dahi gündemde!

TFF 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor'da, eski borçlar kabus oluyor.

Makukula borcunu maddi kriz nedeniyle bir türlü ödeyemeyen siyah-beyazlılarda yeni bir bela daha kapıda. Ancak bu defa ki ceza, puan silmelerle sınırlı olmayacak. Makukula'ya 1 milyon 600 bin euro borcu bulunan siyah-beyazlıların, geçen sezon 3 puanı silinmişti.

Tarzan'ın bu yıl da 9 puanı silindi. Manisaspor yönetimi, bu sorunu bir an evvel çözmek zorunda. Aksi halde gerekli ödemeler yapılmazsa, (Makukula ve avukatının niyetine bağlı olarak) Manisaspor'a küme düşürülme cezasının kapıda olduğu kaydedildi.

Manisasporlu taraftarlar, kulübü içinden çıkılmaz bir hale getiren başkan Abdullah Mergen ve yönetimini istifaya davet ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadar twitler attılar.
Erdoğan'a "Sayın Cumhurbaşkanım, lütfen alın şu adamı başımızdan. Futbolu ne kadar sevdiğinizi biliyoruz. Koskoca Manisa kulübü yok olmasın" paylaşımlarıyla dikkat çeken siyah-beyaza gönül verenler, kulübün önünün açılmasını istediler.

1.6 MİLYON EUROLUK BORÇ

Yüklü miktarda birikmiş alacağı (1.6 milyon euro) yüzünden Grandmedical Manisaspor'a 6 puan silme cezası verdiren eski futbolcu Ariza Makukula'nın, "Manisaspor'a ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilsin. Kümede kalıp kalmamaları artık umrumda bile değil.
Umutla bekledim ama beni kandırdılar. Ben yandım Manisaspor da yansın" dediği öğrenildi.

MUSTAFA SEVGİ OYNAMIYOR

Manisaspor'da Mustafa Sevgi'den kötü haber geldi. Tecrübeli oyuncu Elazığspor maçında yaşadığı sakatlıktan dolayı cuma günü oynanacak Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.
Sol bacak arka üst adalesinde kısmi yırtık tespit edilen Mustafa'nın yaklaşık 1 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Dün yapılan antrenmanın son bölümünde hücum oyuncuları gol vuruşu çalışması yaparken, tedavisi devam eden Hüseyin Tok idmanda yer almadı. Atiemwen ise çalışmalara başladı.

TEPKİLER DİNMİYOR

Manisaspor'da yönetime olan tepkiler dinmiyor. Taraftarlar, AK Parti milletvekillerine mesajlar atarak, kulübün önünün açılmasını isterken, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, taraftarların bu talebine cevap verdi. Mersinli, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: "Şehrin marka değeri olan Manisaspor'a sahip çıkan, büyük taraftarın yanındayız. Gereken yapılacaktır. Sevdanız sevdamızdır." 

Senin için hazırladığımız haberler