Manisaspor'da yeni yönetimden futbolculara ziyaret

20.02.2018 - 14:40 | Son Güncellenme: 20.02.2018 - 14:40

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Grandmedical Manisaspor’da yeni yönetim kurulu, futbol takımıyla bir araya geldi. Yeni yönetim, futbolculara İstanbulspor maçında başarı diledi.

İstanbulspor maçında başarı dilediler

Manisaspor Başkanı Gökay Budak, 2. Başkan Şener Özten, As Başkan ve Basın Sözcüsü Engin Uzun, yöneticiler Süleyman Akmangal, Cumhur Köseoğlu, Mustafa Murat Ünlü, Gökhan İzmirlioğlu ve Serkan Özşen bugün gerçekleştirilen antrenmanda teknik Direktör Taner Taşkın, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi. Futbolcular ile tanışan yönetim kurulu, mücadelelerinden dolayı oyuncuları tebrik ederek İstanbulspor maçında başarılar diledi.

Hazırlıklar tamamlandı

Manispor, bugün saat 12:00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Takımda sağ dizinde burkulmaya bağlı ödem meydana gelen Hikmet Balioğlu antrenmanda yer almazken, tedavisi devam eden Timur Karagülmez takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Antrenmandaki eksikler

Antrenmanda sol bacak arka alt adalesinde kısmi yırtık meydana gelen Furkan Parsak ise antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sarı kart cezalısı Billal Sebaihi, tedavileri devam eden Hikmet Balioğlu, Timur Karagülmez, Mehmet Enes Sığırcı ve Furkan Parsak İstanbulspor maçında görev alamayacak.

Öte yandan bugün saat 17:20’de İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan İstanbul’a gidecek siyah-beyazlılar Avcılar Hilton Otel’de kampa girerek maç saatini bekleyecek.  

Senin için hazırladığımız haberler