Manuel Fernandes konuştu: "Porto, Beşiktaş karşısında..."

12.09.2017 - 12:19 | Son Güncellenme: 12.09.2017 - 12:19

AJANSSPOR DIŞ HABER -  Türkiye’de bir dönem Beşiktaş forması giyen ve futbol kariyerine Rusya’nın Lokomotiv Moskova ekibinde devam eden Manuel Fernandes, Benfica’nın Şampiyonlar Ligi’nde CSKA Moskova ile oynayacağı maçı değerlendirdi.

Benfica’nın güçlü bir ekip olduğuna dikkat çeken Portekizli futbolcu, CSKA karşısında eski takımını favori gördüğünü dile getirdi. CSKA’nın oyunu iyi tuttuğuna da dikkat çeken Fernandes, Alan Dzagoev ve Golovin’in Rus takımı adına önemli futbolcular olduğunu ifade etti.

Benfica’nın Avrupa futbolunda saygıyı hak eden bir takım olduğunu söyleyen Portekizli futbolcu, yeni transferlerin uyum sürecinin gerçekleşmesi halinde yakın bir zamanda iyi bir seviyeye çıkabileceğini vurguladı.

Öte yandan Fernandes, Porto’nun Beşiktaş karşısında, Sporting’in de Olympiakos deplasmanında daha avantajlı olduğunu düşündüğünü söyledi. Fernandes, “Benfica ve Porto evinde oynuyor. Sporting ise deplasmanda. 3 Portekiz takımının da rakipleri karşısında avantaj olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler