Marcao Gözyaşlarına Hakim Olamadı! İşte Nedeni...

01.08.2022 - 15:36 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 15:58

Galatasaray'dan İspanya Ligi takımlarından Sevilla'ya transfer olan Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Marcao Gözyaşlarına Hakim Olamadı! İşte Nedeni...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray'dan 15 milyon Euro bonservis bedeliyle La Liga ekiplerinden Sevilla'ya transfer olan Marcao, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Sevilla hedefleri olan çok önemli büyük bir kulüp"

Marcao, "Cumartesi günü oynayıp oynamayacağıma teknik direktörümüz karar verecek. Buraya gelmek benim ve ailem için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Sevilla hedefleri olan çok önemli büyük bir kulüp. Takım arkadaşlarım bana çok iyi davrandılar. İlk günden beri kendimi evimde gibi hissediyorum. Sevilla uzun süredir hayran olduğum bir kulüp ve taraftarların tezahüratlarını çok seviyorum" dedi.

"Diego Carlos için burada değiliz"

Takıma yapacağı katkı hakkında da sözlerine devam eden Brezilyalı oyuncu, "Diego Carlos, Diego Carlos'tur, Marcao'da Marcao'dur. Diego Carlos için burada değiliz, Sevilla ve hedeflerine ulaşmak için buradayız. Kounde çok iyi bir oyuncu ama o zaten başka bir kulübe transfer oldu" şeklinde konuştu.

Gözyaşlarına hakim olamadı

İdolü olarak gördüğü ve vefat ettiği ağabeyini anarken gözyaşlarına hakim olamayan Marcao, Mariano ve Fernando'dan da referans aldığını söyledi. Bilindiği üzere, Marcao'nun ağabeyi Dionatan, 2017 yılında 25 yaşındayken bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Transferde Hamsik devreye girdi, görüşmeler başladı!
Habere Git

"Sevilla'nın mükemmel bir kulüp olduğunu söyledi"

Başarılı savunma oyuncusu, "Mariano, Sevilla hakkında çok konuştu, burada çok mutluydu. Fernando da bana Sevilla'nın mükemmel bir kulüp olduğunu söyledi. Sevilla tüm müsabakalarda oldukça güçlü bir kulüp. Her zaman hedefleri olan ve her maçı kazanmak için oynayan bir takım

Senin için hazırladığımız haberler