Marcao o paylaşımı yaptıktan sonra takipçi sayısı uçuşa geçti!

24.02.2021 - 13:39 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 13:45

Galatasaray haberleri... Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao, geçtiğimiz gün sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımdan sonra sosyal medya hesabını binlerce kişi takip etti. İşte detaylar...

Marcao o paylaşımı yaptıktan sonra takipçi sayısı uçuşa geçti!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray’ın 24 yaşındaki savunma oyuncusu Marcao, geçtiğimiz gün takipçi akınına uğradı. Sosyal medya hesabındaki takipçi artışı karşısında emoji kullanarak bir paylaşım yapan Marcao’nun sosyal medya hesabını anında binlerce taraftar takip etti. Brezilyalı savunmacı ise yeni takipçi sayısı sonrasında taraftara teşekkür etti.

“250 bin takipçi karşılığında 5 yıllık imza atar mısın?”

Bu dönem Galatasaray ile 28 maça çıkan Marcao, geçtiğimiz gün sosyal medyanın en çok konuşulan futbolcularından biri oldu. Sosyal medya hesabından, 100 bin takipçiye ulaşmak istediğine dair bir paylaşım yapan futbolcuyu kısa sürede binlerce futbolsever takip etti.

Kısa sürede 100 bin takipçi barajını aşan Marcao, yeni takipçilerine teşekkür edip bu kez “Acaba 200 bin olur mu?” türevi ikinci bir paylaşımda bulundu.

“200 bin takipçiye ulaşırsam bütün Galatasaray futbolcuları tarafından imzalanmış forma ile video çekeceğim” sözünü veren stopere cevap gecikmedi. Brezilyalı stoperin bu isteği karşısında bir sosyal medya kullanıcısı, “250 bin takipçiye 5 yıllık imza atar mısın?” şeklinde bir espri yaptı. Marcao ise “Düşünürüm” tarzı bir emoji ile karşılık verdi.

Senin için hazırladığımız haberler