Marcao parasıyla Flaş Orta Saha! Kerem'e Hâla Teklif Yok | Transfer Haberleri

25.06.2022 - 11:20 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 18:00

Galatasaray transfer haberleri.. Portekiz ve Fransa olarak belirleyen Galatasaray, Joao Mario için Benfica ile temaslara başladı. İşte detaylar...

Marcao parasıyla Flaş Orta Saha! Kerem'e Hâla Teklif Yok | Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Abdülkerim Bardakçı transferini bitiren Galatasaray, orta saha, sağ bek ve santrfor hamleleri için çalışmalarını sürdürüyor. İtalya'nın ardından rotayı Portekiz ve Fransa olarak belirleyen sarı-kırmızılılar Joao Mario için Benfica ile temaslara başladı. 

Ama sarı-kırmızılılar bu hamleyi sonunu ekonomik şekilde getirmek istiyor. Benfica fahiş fiyatlarda ısrarcı davranırsa Galatasaray başka isimlere yönelecek. 

15 milyon Euro

Marcao'nun kesin ayrılık kararını kulübe bildirmesinin ardından Abdülkerim transferini şart olarak gören ve bitiren Galatasaray yönetimi, Brezilyalı futbolcunun satışından minimum 15 milyon Euro net para bekliyor. 

Listede yer alan isimler

Galatasaray oluşacak bu hareket alanıyla elit seviyede bir orta saha transferi hedefliyor. Ayrıca Margan Sanson, İdrissa Gueye orta saha transfer listesinde olan isimler. 

Kerem Aktürkoğlu'na resmi teklif yok

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na bu dönem henüz resmi bir teklif yapılmadı. 

İlgini Çekebilir
Aslan'ın yıldızına resmi teklif!
Habere Git

Yeni sezon öncesi Kerem - Yunus kanatları heyecan yaratırken bir de oyun kurucu özelliği olan kanat takviyesi de akıllarda var.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni transferi gece yarısı İstanbul'da geldi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler