Marcao Teixeira kimdir, kaç yaşında?

08.01.2019 - 23:39 | Son Güncellenme: 08.01.2019 - 20:40

Marcao Teixeira kimdir, kaç yaşında?

Marcao Teixeira kimdir? Devre arasında transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'dan flaş bir stoper hamlesi geldi. Portekiz takımlarından Chaves takımının formasını giyen 23 yaşındaki Marcao Teixeira'yı kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılı takımın taraftarları ise Marcao Teixeira'nın kim olduğunu araştırmakta. Peki, Marcao Teixeira kimdir, kaç yaşında? Teixeira'nın Transfermarkt değeri ne kadar? İşte detaylar...

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı iddia edilen Marcao Teixeira kimdir? Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray transferdeki suskunluğunu bozdu. Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves forması giyen 23 yaşındaki Marcao Teixeira'yı kadrosuna kattığı iddia edildi. Peki, Marcao Teixeira kimdir, kaç yaşında? Teixeira'nın Transfermarkt değeri ne kadar? İşte detaylar...

MARCAO TEİXEİRA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Tam adı Marcos do Nascimento Teixeira olan 1996 doğumlu stoper Portekiz Ligi ekiplerinden Chaves formasını giymektedir. Kısaca Marcao denilmektedir.

Brezilyalı futbolcu daha önce Atletico PR, Atletico Goianiense, Rio Ave formalarını giydi.

Stoper mevkisinde forma giyen Teixeira 22 yaşında.

Transfermarkt değeri ne kadar?

Brezilyalı stoperin Transfermarkt değeri 900 bin Euro...

AJANSSPOR

Cuma günü İstanbul'da olacak

BİP Spor'un haberine göre Galatasaray'da Portekiz ekibi Chaves’te forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcos do Nascimento Teixeria’nın imzası an meselesi.

3.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Galatasaray'ın kadrosuna katılacak olan genç stoper bu sezon 16 maçta forma giyerken 2 kez de fileleri havalandırdı.

Sarı Kırmızılı takımın yeni transferinin Cuma günü İstanbul’da olması bekleniyor.

Marcao'nun eşi Galatasaray transferini doğruladı

Senin için hazırladığımız haberler