Marcao'nun eşi taraftara isyan etti!

23.09.2019 - 01:10 | Son Güncellenme: 23.09.2019 - 01:10

Galatasaray'da bu sezon performansı nedeniyle sıkça eleştirilen Marcao'nun eşi Pan Teixeira instagram hesabı adresinden dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

İnstagram hesabından açıklama yapan Pan Teixeira, Yeni Malatyaspor maçının ardından kendisine ve kızına yönelik hakaretlerden dolayı instagram hesabını kapatacağını söyledi.

Galatasaray deplasmanda Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılı kulüp son dakikada yediği golün ardından sahadan 1 puan ile ayrıldı. Sarı kart sınırında olan Marcao maçta yaptığı basit hatalardan sonra sosyal medya üzerinden taraftarın tepkisini çekti.

 

Marcao kimdir?

 

Tam adı Marcos Do Nascimento Teixeira olan Brezilya'lı genç oyuncu Marcao, 5 Haziran 1996 tarihinde Brezilya'da dünyaya gelmiştir. Futbola Brezilya liginde mücadele eden Atletico Paranaense formasıyla başlayan Marcao, yine aynı ligde yer alan AC Goianiense (GO) takımına kiralık olarak gönderilmiştir. Bir müddet burada forma giydikten sonra bu kez Portekiz'in Rio Ave FC takımına kiralık olarak gönderilen Marcao,  Chaves forması giymeye başlamıştı. Ardından Chaves'in rekor satışı ile  Galatasaray'a transfer oldu. 

 

Marcao Teixeira'nın Malatyaspor maçı sonrası açıklamaları; 

 

Marcao: "Bir kötü orta boş adamın önüne düştü, iyi vurdu ve gol oldu. Biraz şanssızdık. Kazanmak zorundaydık, yapmamız gereken iyi dinlenip sonraki maçımıza hazırlanmak. Şu anda hem ben hem de Luyindama yüzde 100 ile oynamıyoruz ama her maç daha iyi olacağız. Deplasmanda 1 puan da önemli, her maçımız zor. Bunu da bir kazanç olarak görmeliyiz. Taraftarımızın desteğiyle farklı bir takımız, bunu herkes biliyor. Derbide aklımızı kullanarak oynamalıyız. Şuursuz olmamalıyız, böyle olursak iyi bir maç çıkarırız"

Senin için hazırladığımız haberler