Carlos Devrede! Real Madrid'ten Ayrılan Marcelo Fenerbahçe Transferine Yakın

03.06.2022 - 13:49 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 14:05

Brezilya basını Real Madrid'ten ayrılan Marcelo'nun Fenerbahçe transferine yakın olduğunu yazdı. Roberto Carlos'un, Marcelo için devrede olduğu iddia edildi.

Carlos Devrede! Real Madrid'ten Ayrılan Marcelo Fenerbahçe Transferine Yakın

Takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'u getirerek, gelecek sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız kazandırdı.

Jesus istiyor, Marcelo yakın

Adı Sarı-Lacivertli kulüp ile anılan Real Madrid'in başarılı sol beki Marcelo'nun Fenerbahçe'ye yakın olduğu iddia edildi. Brezilya basınından UOL'nin haberine göre Jorge Jesus, Real Madrid'ten ayrılan Marcelo'nun transfer edilmesini istedi.

Avrupa'da devam edecek

Haberde tecrübeli sol beke ABD ve Brezilya'dan tekliflerin geldiği ancak Marcelo'nun kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği ifade edildi. Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği süper yıldızın, Roberto Carlos'un izinden gidebileceği kaydedildi.

Roberto Carlos devrede

Öte yandan Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe, Marcelo'ya yıllık 4 milyon Euro teklifte bulundu. Marcelo'nun ise Madrid'teki ilk döneminde takım arkadaşı olan ve ardından Fenerbahçe'nin yolunu tutan Roberto Carlos'un da devreye girmesiyle bu teklife evet dediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'tan iki oyuncunun satışına veto!
Habere Git

Kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu

15 yıl boyunca dünya devi Real Madrid'in formasını başarılı bir şekilde terleten Marcelo, kazandığı 25 kupa ile kulüp tarihinin en fazla kupa kazanan futbolcusu ünvanına sahip. Brezilya'nın Fluminense takımında futbola başlayarak, 2007'nin Ocak ayında İspanya'ya gelen yıldız, o günden beri 545 maça çıktı ve 38 gol atıp, 103 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler