Marcelo Fenerbahçe'ye Isco Galatasaray'a transfer olacak mı?

31.05.2022 - 19:02 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 19:17

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid ile yollarını ayıran Marcelo Fenerbahçe'ye Isco ise Galatasaray'a transfer olacak mı? İşte tüm detaylar...

Marcelo Fenerbahçe'ye Isco Galatasaray'a transfer olacak mı?

AJANSSPOR - HABER

Real Madrid'de uzun süredir sayısız kupa kaldıran kaptan Marcelo ve Isco, takımıyla yollarını ayırdı. Son dönemde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Marcelo ve Galatasaray'a transfer olacağı konuşulan Isco'nun geleceğiyle ilgili İspanyol spor gazetesi AS'ın Real Madrid muhabiri Manu de la Juan açıklamalarda bulundu.

"Marcelo, harika bir teklif gelirse düşünebilir"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İspanyol gazeteci, ilk olarak Marcelo'nun son durumu hakkında şu bilgileri verdi:

''Marcelo, prensip olarak Madrid'ten ayrılmak istemiyor. Real Madrid'te devam etmeyecek; Madrid'te kalmak için Atletic'ya gitmez. Belli ölçülerde ücret standartlarını karşılarlarsa Getafe ve Rayo Vallecano'ya gidebilir. Madrid'teki kurulu düzenini bozmak istemiyor. Futbol oynasa bile antrenörlük için gerekli diplomaları almak istiyor. Amacı Madrid'teki düzenini koruyarak, futboldan sonra Real Madrid'in altyapı takımlarında antrenörlüğe başlamak. Türkiye'de oynamayı düşüneceğini sanmıyorum; ama tabii ki harika bir teklif ve proje sunulursa belki de düşünebilir' 

Peki Isco, Galatasaray'a transfer olacak mı?

Manu de la Juan, Isco konusunda ise, ''Sevilla ve Real Betis onu istiyor. İki takımın teknik direktörü Lopetegui ile Pellegrini ısrarla Isco'nun transferini istiyorlar. Isco, Real Madrid'e Malaga'dan gelmişti. Malaga doğumlu olduğu için iki Endülüs takımından gelen teklife daha sıcak bakıyor. Türkiye'ye gelmeyecek. Sevilla ya da Betis'e gidecek'' şeklinde konuştu. 

Marcelo'nun performansı

Son olarak Real Madrid'de kaptanlık yapan Marcelo, 2007 yılında Real Madrid efsanesi Roberto Carlos'un yerini alması için transfer edilmişti. İspanyol devi ile başarıdan başarıya koşan Marcelo, bugüne kadar 545 maçta forma giydi ve 38 gol, 103 asistlik performansa imza attı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Real Madrid'e cevap: Emin misin?
Habere Git

Isco'nun performansı

Real Madrid ile 9 sezon geçiren Isco, 353 maçta 52 gol kaydetti. Yıldız oyuncu takımıyla 3 La Liga, 5 Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Süper Kupası, 4 Dünya Kulüpler Kupası ve 1'er İspanya Kral Kupası ve İspanya Süper Kupa zaferi yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler