Marcelo, Real Madrid’e vedaya hazırlanıyor! İşte yeni adresi

29.10.2021 - 16:36 | Son Güncellenme: 29.10.2021 - 16:46

Transfer haberleri... Real Madrid'le özdeşleşen isimlerden Marcelo, teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa'nın yaptığı Premier Lig ekibi Leeds United yolunda.

Marcelo, Real Madrid’e vedaya hazırlanıyor! İşte yeni adresi

AJANSSPOR-HABER

Real Madrid'de kaptan Sergio Ramos'un ardından önemli bir isim daha ayrılık hazırlığında. Takımın en tecrübeli isimlerinden Marcelo, tam 14 yıl sonra İspanyol devinden ayrılmak üzere. Brezilyalı futbolcunun sözleşmesi Haziran ayı sonunda bitiyor

Leeds United'dan Marcelo hamlesi

El Nacional'in haberine göre, sezon sonu takımdan ayrılacak sol bekin adı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leeds United ile geçiyor. Teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa'nın yaptığı Leeds'in, Real Madrid'in yıldızına 1.5 yıllık sözleşme önerisinde bulunacağı gelen haberler arasında.

Devre arasında transfer olabilir

Bununla birlikte Leeds United'ın amacı, Marcelo'yu ara transfer döneminde kadrosuna katmak. Bunun için de Real Madrid'in oyuncuyu sezon sonunu beklemeden serbest bırakmasını istiyorlar.

Real Madrid'de 531 maçı var

33 yaşındaki futbolcu Fluminense'den transfer olduğu Real Madrid'de tam 531 maça çıktı. Beyaz Şimşeklerin formasını en çok giyen oyuncular arasındaki sol bek, 38 gol, 101 asistiyle de önemli bir performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler