Marcus Morris, Los Angeles ekibinde!

07.02.2020 - 15:56 | Son Güncellenme: 07.02.2020 - 13:07

Marcus Morris, Los Angeles ekibinde!

NBA'de takas döneminin son gününde New York Knicks'in yıldız oyuncusu Marcus Morris, Los Angeles Clippers'ın yolunu tuttu.

New York Knicks, Los Angeles Clippers ve Washington Wizards üçlü takas gerçekleştirdi. Bu takas sonucunda Marcus Morris ve Isaiah Thomas Clippers'a, Mow Harmless ve 2020 ilk tur hakkı Knicks'e, Jerome Robbinson da Wizards'a gitti.

2 Eylül 1989 doğumlu Marcus Morris bu sezonun başında New York Knicks'e gelmiş ve 43 maçta 19.6 sayı, 5.4 ribaund, 1.4 asist ortalamarıyla oynamıştı.

Cavs, Andre Drummond'u aldı!

Cleveland Cavaliers, Brandon Knight, John Henson ve ikinci tur draft hakkı karşılığında Andre Drummund'u kadrosuna kattı.

Daha önce bir kere All Star seçilen yıldız oyuncu Andre Drummond, bu sezon Detroit formasıyla çıktığı 43 maçta 17.8 sayı 15.8 ribaund 2.8 asist ile oynamıştı.

Daha önce, kariyerinin sonuna kadar Detroit Pistons'ta kalmak istediğini ve burada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Drummond, takastan sonra duygu ve düşüncelerini Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda anlattı.

Drummond'un paylaşımı

"NBA hakkında öğrendiğim bir şey varsa o da sadakat ve dostluğun olmadığı... Pistons'a tüm kalbimi ve ruhumu vermiştim. Bunun yaşanması, bir kez daha bu oyunun sadece bir iş olduğunu anlamamı sağladı. Seni seviyorum Detroit."

Son gün gerçekleşen diğer takaslar

Orlando Magic, ikinci tur draft hakkı karşılığında Philadelphia 76ers'tan James Ennis'i kadrosuna kattı.

Houston Rockets, geçen gün Minnesota Timberwolves'tan aldığı Jordan Bell'i Memphis Grizzlies'e Bruno Caboclo ve draft hakları karşılığında gönderdi.

Denver Nuggets, toplam 4 takımın katıldığı 12 oyunculu takastan aldığı Shabazz Napier'i Jordan McRae karşılığında Washington Wizards'e gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler