Mariano ayrılıyor! Türkiye'den iki teklif...

11.07.2020 - 17:52 | Son Güncellenme: 11.07.2020 - 18:03

Galatasaray forması giyen Mariano hakkında menajeri Marcelo Robalinho'dan açıklamalar geldi. Galatasaray'ın Mariano'ya 4 aydır maaş ödemediğini belirten Robalinho, Brezilyalı sağ beke Türkiye'den iki transfer teklifi geldiğini söyledi.

Mariano ayrılıyor! Türkiye'den iki teklif...

Galatasaray'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mariano'nun sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında menajer Marcelo Robalinho'dan flaş açıklamalar geldi.

O Tempo'ya konuşan Mariano'nun menajeri, Galatasaray'ın 4 aydır maaş ödemediğini belirterek, "Galatasaray ile sözleşme yenilemeyeceğiz çünkü 4 aydır maaş ödemediler" ifadesini kullandı.

Marcelo Robalinho 34 yaşındaki sağ beke Türkiye'den iki teklif olduğunu söylerken, Brezilya'ya dönüşün de mümkün olabileceğini ifade etti. 

Robalinho, Atletico Mineiro'nun gündemidne yer alan Mariano ile ilhgli, "Mariano, Türkiye'deki iki kulüpten teklif aldı. Brezilya da her zaman olasılıklar dahilinde" ifadesini kullandı.

Marcelo Robalinho, teknik direktör Jorge Sampaoli'nin takımdaki görmeyi istediği Mariano için Atletico Mineiro'dan henüz resmi teklif gelmediğini de sözlerine ekledi.

Mariano'nun bu sezonki Galatasaray performansı

Galatasaray'da bu sezon 26'sı Süper Lig'de olmak üzere 36 karşılaşmada görev alan Mariano, 3070 dakika süre aldı ve 5 asist yaptı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. 

 

Senin için hazırladığımız haberler