Mariano'ya gelen resmi teklifi açıkladı

06.04.2020 - 16:31 | Son Güncellenme: 06.04.2020 - 16:45

Mariano'ya gelen resmi teklifi açıkladı

Galatasaray forması giyen Mariano hakkında menajeri Marcelo Robalinho'dan transfer açıklaması geldi. Robalinho, tecrübeli sağ beke resmi teklif yapan takımı açıkladı.

Brezilya basınına konuşan Marcelo Robalinho, bu yılın başında Mariano'ya resmi teklif geldiğini ifade ederek, "Mariano'nun transferi için Internacional'den resmi teklif aldık ancak mali konularda anlaşma sağlanamadı. Aralık ayında Gremio da bize geldi ancak Vicor Herraz transferi sonrası başka temas olmadı." dedi. 

Palmeiras ve Flamengo'nun da 33 yaşındaki bek için iletişme geçtiğini vurgulayan menajer, "Bu iki takımdan teklif geldiğini söyleyemem ancak görüşmelere başlamak için yaklaşımları oldu." derken, Mariano'nun Galatasaray'daki sözleşmesinin Türkiye'de liglerin bitimine kadar uzayacağının altını çizdi.  

Atlético Mineiro'nun ilgisi için de konuşan Mariano'nun menajeri bunu medyadan duyduğunu belirterek, "Şu ana kadar resmi bir girişim olmadı. Sampaoli'nin Mariano'ya özel bir sevgisi var. Dolayısıyla müzakere ederiz." ifadesini kullandı.

 

Mariano'nun bu sezonki performansı

Galatasaray'daki sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Mariano; bu sezon ligde 22 maça çıkarken; 5 asist yaptı. Brezilyalı sağ bek özllikle ikinci yarıda performansını yukarı çekmişti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler