Transfer Haberleri | Adana Demirspor'da Mario Balotelli Geri Dönüyor

14.09.2023 - 18:55 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 19:17

Son dakika transfer haberleri... Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, Sion'da forma giyen eski futbolcusu Mario Balotelli ile görüşüyor. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Adana Demirspor'da Mario Balotelli Geri Dönüyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de fırtınalar estiren ve ardından İsviçre takımı FC Sion’a transfer olan Mario Balotelli transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Patrick Kluivert yönetimindeki Adana Demirspor, eski futbolcusu Mario Balotelli ile görüşüyor.

Cherif Ndiaye gitti, Balotelli geliyor

Öğrenilen bilgilere göre Adana Demirspor’da Cherif Ndiaye’nin Kızılyıldız’a transfer olması sonrası forvet bölgesine transfer ihtiyacı doğdu. Bunun üzerine Mavi-Şimşekler rotasını eksi oyununcusu Balotelli'ye çevirdi.

Balotelli'den 35 maçta 19 gol

Transfermarkt’a göre değeri 1.5 milyon Euro olarak gösterilen Balotelli, 2021-2022 sezonunda Adana Demirspor forması giymiş, çıktığı 35 maçta 19 gol atıp, 7 asist yapmıştı. 33 yaşındaki futbolcu geçen sezon Adana Demirspor’dan 2.6 milyon euro bonservis bedeliyle Sion’a transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Genç oyuncu PSG'den Adana Demirspor'a geldi
Habere Git

Balotelli'den Süper Lig itirafı gelmişti

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Balotelli, Türkiye'deki süper lig maçlarında seviyenin İtalyan Ligi'nden daha yüksek olduğunu söylemişti. İtalyan yıldız  "Bir kaç Serie A maçını izlerken bunları Türkiye'deki futbola benzettim. Hatta Süper Lig'de seviye neredeyse daha yüksek" ifadesini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler