Mario Gomez, Joachim Löw'ü büyüledi

26.03.2016 - 10:24 | Son Güncellenme: 26.03.2016 - 11:49

Beşiktaş’ta sergilediği muhteşem performansla Almanya Milli Takımı’na dönen Mario Gomez, bu akşam takımının İngiltere mücadelesine ilk 11’de başlayacak. Yıldız isme övgüler yağdıran Panzerler’in hocası Löw, “Mario, özgüvenini yeniden kazandı ve formayı hak etti”

Serie A ekibi Fiorentina’da geçirdiği 2 şanssız sezonun ardından Beşiktaş’a katılan ve Siyah-Beyazlı formayla büyük yükseliş yaşayan Mario Gomez, yeniden Almanya Milli Takımı’nın değişilmez isimleri arasına girdi. Panzerler’in İngiltere ve İtalya’yla oynayacağı dostluk maçlarının kadrosuna takımın tecrübeli teknik adamıJoachim Löw tarafından davet edilen 30 yaşındaki futbolcuya, hocasından büyük övgü geldi. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden Bild’e açıklamalarda bulunan Löw, Gomez’in Beşiktaş’a transfer olmasının ardından performans olarak tekrar zirveye çıktığını belirterek, “Mario, özgüvenini yeniden kazandı. Ne kadar çalıştığını herkese gösterdi. İngiltere karşısında ilk 11’de başlayacak. Çünkü antrenmanlarda bunu hak ettiğini gösteriyor” diyerek bu akşamki maçta Kartal’ın yıldızına forma vereceğini söyledi.

ADIM ADIM EURO 2016'YA

Beşiktaş’a transfer olmasının ardından her fırsatta yaptığı açıklamada, “Almanya Milli Takımı’na geri dönüp Euro 2016’ya gitmek istiyorum” sözlerini sarf eden Mario Gomez, bu hayaline oldukça yaklaştı... Löw’ün değişilmez isimleri arasına giren başarılı futbolcunun, bu yaz Fransa’da yapılacak olan dev turnuvaya Panzerler’in kadrosunda gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

TV NET YAYINLAYACAK

Kara Kartal’ın yıldız ismi Mario Gomez’in bu akşam İngiltere karşısında ilk 11’de başlayacağı mücadele, saat 21.45’te başlayacak. Olimpiyat Stadı’ndaki karşılaşma, TV Net kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

Almanya: Neuer, Hector, Hummels, Mustafi, Rudy, Khedira, Kroos, Müller, Özil, Reus, Gomez.

İngiltere: Butland, Rose, Cahill, Smalling, Clyne, Henderson, Milner, Vardy, Alli, Welbeck, Kane.

Stat: Olimpiyat

Saat: 21.45

Hakem: Gianluca Rocchi

 

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler