Mario Lemina'dan Galatasaray yönetimine mesaj!

24.01.2020 - 13:04 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 10:09

Mario Lemina'dan Galatasaray yönetimine mesaj!

Galatasaray’ın İngiliz ekibi Southampton’dan kiraladığı Mario Lemina’nın takımdaki geleceği merak konusu oldu. Futbolcu, yönetimle bir görüşme yaptı. Lemina, Galatasaray’dan ayrılacak mı? Takımda kalacak mı? Detaylar haberde…

Lemina: "Bonservisimi alın"

Gabonlu futbolcunun, sarı-kırmızılı idarecilere, “Burada adeta yeniden doğdum. Sizden tek isteğim bonservisimi almanız” dediği öğrenildi. Yönetimin bonservis bedeli 16 milyon euro olan tecrübeli oyuncu için İngiliz ekibi Southampton ile sıkı bir pazarlığa girmesi bekleniyor.

Lemina, uzun yıllar Galatasaray'da kalmak istiyor

Skorer'in haberine  göre; son dönemdeki performansı ile dikkat çeken ve taraftarın sevgilisi haline gelen 26 yaşındaki Gabonlu futbolcu görüştüğü sarı-kırmızılı idarecilere, “İstanbul’da çok mutluyum. Burada adeta yeniden doğdum. Kendimi uzun süreden sonra iyi hissediyorum. Sizden tek isteğim bonservisimi almanız. Burada uzun yıllar kalmak ve bu kulübün tarihinde bir yer edinmek istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Lemina'nın satın alma opsiyonu ne kadar?

Sezon başında 1 milyon euroya kiralanan Lemina’nın satın alma opsiyonu ise 16 milyon euro. Sarı-kırmızılı yetkililerin, İngiliz kulübü ile sıkı bir pazarlığa gireceği ve 8 milyon euro üzerinden pazarlıklara başlayacağı öğrenildi.

Galatasaray yönetimi Lemina için harekete geçecek

Önümüzdeki günlerde Southampton kulübü idarecileri ile masaya oturacak olan yönetim performansından memnun olduğu Lemina’nın işini yaza bırakmak istemiyor.

Fatih Terim, Lemina'dan memnun

Tecrübeli futbolcu, teknik kadronun sahadaki pozitif futbolu nedeniyle memnun olduğu isimlerin en başında geliyor.

Terim’in gözüne girdi

Gabonlu futbolcu Mario Lemina, Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası’nda toplam 17 maçta şans buldu.

Orta sahada etkili bir görüntü ortaya koyuyor

Gol atma başarısı gösteremeyen ve asist yapamayan tecrübeli oyuncu, buna rağmen orta sahadaki başarılı performansıyla Teknik Direktör Fatih Terim’in gözüne girmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler