Marsilya'da Pol Lirola olmazsa alternatif Rosier!

16.06.2021 - 16:42 | Son Güncellenme: 16.06.2021 - 16:49

Transfer haberleri... Marsilya, Valentine Rosier için Beşiktaş'a rakip oldu. Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Rosier'i Marsilya da transfer etmek istiyor.

Marsilya'da Pol Lirola olmazsa alternatif Rosier!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Beşiktaş'ın bonservisini almak istediği Valentine Rosier için Marsilya da devreye girdi. Fransız basını, Marsilya'nın Rosier'i transfer etmek istediğini yazdı. 

Lirola'nın alternatifi Rosier

L'equipe'in haberine göre Ligue 1 ekibi Marsilya, sağ bek için 3 alternatif belirledi. İlk olarak Fiorentina forması giyen Pol Lirola'nın bonservisini almak isteyen Fransızlar, bu transfer için girişimlerini sürdürüyor. Öte yandan, Lirola'da sorun çıkarsa Marsilya, Rosier ya da Fabien Centonze ikilisinden birini transfer etmek istiyor. 

Rosier, Beşiktaş'ta kalmak istiyor

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile başarılı bir grafik çizen ve 2 kupa kazanan Rosier ise takımda kalmak istiyor. Fransız sağ bekin Beşiktaş'ta devam etmek istediği ve Rusya'dan gelen teklifleri geri çevirdiği yönetime aktarıldı. Beşiktaş ise geçen sezon 800 bin Euro'ya oynayan Rosier'in bonservisini alırsa, 24 yaşındaki oyuncunun maaşı bonuslarla birlikte 1.4 milyon Euro'ya çıkarılacak ve Roiser ile 3 yıllık kontrat yapılacak.

Rosier'in geçen sezon Beşiktaş'taki performansı

24 yaşındaki Fransız sağ bek, siyah-beyazlı takım ile çıktığı 37 maçta 3 gol ve 7 asist kaydetti. Rosier'in Sporting ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. 
 
 

Senin için hazırladığımız haberler